Systemic Journey

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Den Haag

Welkom bij mijn praktijk voor sjamanistisch & systemisch werk. Ik zou bijna willen zeggen: Welkom in mijn Wondere Wereld… Een plek waar ik met zorg om ga met jouw vraagstukken en er ruimte is voor jou. Individueel en in groepsverband .

Ik bied ruimte voor jouw proces naar een betere gezondheid, antwoorden op (levens) vragen, inzichten / onderliggende dynamiek in (vastlopende) patronen, relatie issues, ... De mogelijkheden zijn oneindig binnen dit prachtige werk. Binnen jouw proces zie ik mijzelf als een soort reisbegeleider, ik faciliteer, ik reis een stukje mee, reik aan wat jou kan helpen naar een helderheid binnen lastige vragen of een lichter gevoel bij dat wat zwaar voelt. Het uiteindelijk ‘werk’ doe je zelf. Ervaar je zelf.In mijn werk maak ik met name gebruik van sjamanistische rituelen en ceremonies & systemisch werk (opstellingen). En dat in een geheel eigen Wijze mix van alles. Naast mijn rijke – en altijd groeiende – ervaringen binnen en met het sjamanisme, mijn diepe verbondenheid met het (systemische en collectieve) Veld, ben ik orthomoleculair (medisch) geschoold, waardoor ik redelijk wat ziekteprocessen begrijp. Daarnaast put ik uit een groot reservoir aan ervaringsdeskundigheid & levenservaring.Het is niet altijd ‘leuk’ of makkelijk. Het is geen lala-land, en tegelijkertijd ook weer wel. Voor mij is dit werk pure Magie, ja, met een hoofdletter M. Het is zo helder, helend, diepgaand, gegrond, kloppend en heerlijk nuchter tegelijk. Soms heb ik er eigenlijk niet de juiste woorden voor… Het is een ervaring die – dat kan ik wel beloven – een leven lang meegaat.Van Ziel tot Zijn, zie ik jou graag.

Over Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw

Hey, mijn naam is Nanna Nicole, Medizijnsvrouw,

shamanic practitioner, intuïtief (familie-) opsteller & natuurgeneeskundige

Net als zo velen, ben ik de nodige uitdagingen in mijn leven tegen gekomen. A Rocky Road kan ik wel zeggen. Door deze ervaringen en mijn eigen zoektocht naar het ‘waarom’ van het leven, ben ik nu waar ik mag Zijn: Wetende waar ik vandaan kom. Wetende wat ik te brengen heb. En helder wetende dat het leven zó veel meer is dan wij op het oog voor waar nemen.

Vanuit de verbinding met mijn Ziel, is er niets liever wat ik doe, dan jou (een stuk of een stukje) begeleiden op jouw pad naar het herinneren van wie je werkelijk Bent. Voorbij en door alle lagen van het leven.

Ik bied hiervoor een veilige – heilige – en professionele ruimte, waar we helderheid creëren rondom jouw levensvragen, zodat jij inzichten en blijvende veranderingen gaat ervaren in jezelf, trauma’s een nieuwe betekenis mogen krijgen en jij je stralende zelf kunt ontmoeten. In verbinding. Blij met wie je bent. Vrij. Energiek. Ongeacht…


Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw

Nanna Nicole Ros

Keizerstraat 40B
2584 BK Den Haag

Systemic Journey