Systemic Journey

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Den Haag

Welkom bij mijn praktijk voor sjamanistisch & systemisch werk. Ik zou bijna willen zeggen: Welkom in mijn Wondere Wereld… Een plek waar ik met zorg om ga met jouw vraagstukken en er ruimte is voor jou. Individueel en in groepsverband .

Ik bied ruimte voor jouw proces naar een betere gezondheid, antwoorden op (levens) vragen, inzichten / onderliggende dynamiek in (vastlopende) patronen, relatie issues, ... De mogelijkheden zijn oneindig binnen dit prachtige werk. Binnen jouw proces zie ik mijzelf als een soort reisbegeleider, ik faciliteer, ik reis een stukje mee, reik aan wat jou kan helpen naar een helderheid binnen lastige vragen of een lichter gevoel bij dat wat zwaar voelt. Het uiteindelijk ‘werk’ doe je zelf. Ervaar je zelf.In mijn werk maak ik met name gebruik van sjamanistische rituelen en ceremonies & systemisch werk (opstellingen). En dat in een geheel eigen Wijze mix van alles. Naast mijn rijke – en altijd groeiende – ervaringen binnen en met het sjamanisme, mijn diepe verbondenheid met het (systemische en collectieve) Veld, ben ik orthomoleculair (medisch) geschoold, waardoor ik redelijk wat ziekteprocessen begrijp. Daarnaast put ik uit een groot reservoir aan ervaringsdeskundigheid & levenservaring.Het is niet altijd ‘leuk’ of makkelijk. Het is geen lala-land, en tegelijkertijd ook weer wel. Voor mij is dit werk pure Magie, ja, met een hoofdletter M. Het is zo helder, helend, diepgaand, gegrond, kloppend en heerlijk nuchter tegelijk. Soms heb ik er eigenlijk niet de juiste woorden voor… Het is een ervaring die – dat kan ik wel beloven – een leven lang meegaat.Van Ziel tot Zijn, zie ik jou graag.

Over Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw

Ruim vier jaar geleden maakte ik werkelijk kennis met het sjamanisme in levende lijve. Ik dacht altijd dat dat alleen voor ‘speciale’ mensen was... Dat je je hier alleen maar mee bezig mocht houden wanneer je ‘daar’ vandaan kwam. Nu weet ik dat we op een bepaalde manier allemaal ‘daar’ vandaan komen, en dat sjamanisme een – heel krachtige en natuurlijke - manier is om ‘daar’ ook weer mee in contact te komen. Natuurvolkeren en hun levens-wijzen trokken altijd al mijn aandacht, en de natuur vormde al jarenlang een belangrijk onderdeel in mijn leven. Wandelend, zwemmend in de zee, surfend, of, gewoon, buiten-zijn... Het sjamanisme heeft bij mij veel innerlijke processen in een stroomversnelling gebracht. Soms dacht ik het allemaal even niet meer bij te kunnen houden. Nu weet ik dat ook dat klopt. Wat niet wil zeggen dat het allemaal altijd maar ‘leuk’ is en lekker makkelijk is geworden. Wel is er heel veel duidelijk geworden, soms zo helder dat ik het eigenlijk liever niet wilde zien. Sjamanisme heeft mij houvast gegeven, grond onder mijn voeten en de ruimte om mijn hoofd om mij – zeker ook als hoogsensitief persoon – in deze wereld beter staande te houden. Sterker vanuit harten- en zielskracht, in plaats van altijd maar doorgaan op wilskracht. Binnen mijn praktijk voor natuurgeneeskunde richt ik mij op zowel de fysieke, als ook de mentale/ziels-gezondheid. Puur fysiek richt ik mij op de juiste voeding voor het lichaam, jouw lichaam, en ben ik orthomoleculair geschoold. Wanneer je bepaalde voedingsstoffen mist, zal dit invloed hebben op je gehele wel-zijn. En andersom net zo goed. Daarom vind ik het zo fijn om deze kennis te combineren met sjamanistisch & systemisch werk, en hiermee ook de ziel de juiste voeding te kunnen geven. Systemisch werk sluit qua energie naadloos aan bij het werk binnen het sjamanisme. Beide maken gebruik van hetzelfde energetische veld, beide op hun eigen manier. Beide even helder en mooi en zo zuiver als wat.
 


Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw

Nanna Nicole Ros

Keizerstraat 40B
2584 BK Den Haag

Systemic Journey