Communicatie, training & coaching

Rosien van Cann Communicatie & Coaching
Den Haag

Ik ben een empathische en creatieve communicatieadviseur met een vlotte pen die zowel energie krijgt van het ophalen en vertellen van mooie verhalen als van het vergroten van werkgeluk in organisaties.

Jarenlang heb ik als interim communicatieadviseur bij diverse type organisaties gewerkt waardoor ik een brede kennis en ervaring heb. Mijn hart gaat uit naar het ondersteunen van organisaties bij veranderprocessen en het helpen van ZZP'ers bij het vinden van mooie, rake woorden voor hun website, flyers en andere communicatie. Hierbij zet ik graag storytelling in omdat verhalen de mens achter de verandering of het bedrijf laten zien en daardoor raken en verbinden.

Een andere passie van mij is het vergroten van werkgeluk in organisaties. Dit doe ik aan de hand van workshops en (groeps)coaching waarbij ik een theoretisch kader en praktische handvatten combineer met visualisaties en lichaamsbewustzijn: wat is (werk)geluk voor jou en hoe voelt dat? Juist die combinatie zorgt voor inzicht en mooie gesprekken.

Over Rosien van Cann Communicatie & Coaching

Als kind was ik al een vraagbaak en luisterend oor voor de mensen om mij heen. Dankzij de gesprekken die we voerden en mijn sterke intuïtie, kwam er vaak een inzicht en konden ze weer verder. Daar werd ik blij van! Toch koos ik voor een studie en carrière in de communicatie waarbij verandercommunicatie en coaching al snel mijn specialiteit werden.

Toen ik (hoog gevoelige) kinderen kreeg, (her)ontdekte ik mijn eigen gevoeligheid, intuïtie en helend vermogen. Dit werd aangewakkerd door de beoefening van yoga, mindfulness en ademwerk. Ook ben ik mij gaan verdiepen in spirituele pedagogiek, voetreflextherapie, healing en reiki. Ik merkte dat dit een positieve uitwerking had op mijzelf en mijn gezin en wilde dit graag overbrengen op anderen. Om mij in mijn coachingsvaardigheden te verdiepen, heb opleidingen gevolgd in helende kindercoaching, mindful parenting, NLP, systemisch werk en transactionele analyse. Ik ben heel dankbaar dat ik mijn kennis en ervaring nu ook professioneel inzet om volwassenen en kinderen te ondersteunen van binnenuit tot bloei te komen.

Ik heb een holistische visie op coaching. Ik geloof dat -net als bij een roos- echte bloei van binnenuit komt. Daarom werk ik zowel op het mentaal/emotionele stuk als op het fysieke, spirituele en energetische gebied. Met deze brede aanpak ondersteun ik je om heel, krachtig en authentiek te worden, zodat je van daaruit gerichte en duurzame stappen kunt zetten naar je mooiste leven. 

Naast particulieren, begeleid ik ook organisaties en ZZP'er bij hun communicatie en bij het realiseren van meer werkgeluk. 


Rosien van Cann Communicatie & Coaching

Rosien Van Cann-Hinke

Laan van Poot 355a
2566CH Den Haag

Communicatie, training & coaching