integratieve psychotherapie & coaching

Heidi Vijverberg, therapie & coaching
Den Haag

In mijn grote, huiselijke ruimte in het centrum van Den Haag kun je aan de slag met jezelf. We gaan samen op pad en ontdekken wat jij nodig hebt om jouw weg te gaan. In mijn rugzak heb ik allerlei tools die je mogelijk verder kunnen helpen.

Ik heb een eigen praktijk voor integratieve (psycho)therapie en coaching. Het uitgangspunt van de integratieve werkwijze is dat jij alles al in je hebt om dat waar je mee worstelt, aan te pakken en op te lossen. Je weet op dit moment alleen even niet hoe. Daar ga ik met je naar kijken. Onderzoeken wat jij nodig hebt om weer helderheid te krijgen en je weer vrij te bewegen op jouw eigen pad. 

Omdat ik naast coach ook therapeut ben, kunnen we, als het nodig is en als je dat wilt, ook de diepte in. Werkvormen en technieken die ik in kan zetten zijn: verhelderende gesprekken, visualisaties, ontspanningsoefeningen, hypnotherapie, EMDR, opstellingen, schrijfoefeningen, wandelcoaching, ACT (acceptance and commitment therapy), voice dialogue/speels coachen, innerlijk kind-werk, werken met talenten. Vaak bestaat een traject uit een combinatie van allerlei werkvormen, die altijd ondersteunend zijn, niet leidend. Dat ben jij namelijk. 

Naast individuele sessies geef ik ook workshops ('op een kruispunt') en werkplaatsen ('je eigen weg'). Neem een kijkje op mijn website om daar meer over te lezen. 

Over Heidi Vijverberg, therapie & coaching

In 2009 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk. De basis daarvoor is gelegd aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, waar ik in vier jaar geschoold ben tot integratief therapeut en coach.

Daarnaast heb ik allerlei specialisaties en nascholingen gevolgd, zoals hypnotherapie, relatietherapie, voice dialogue, EMDR, speels coachen, ACT, wandelcoaching, individuele opstellingen. Ook weer bij allerlei verschillende instituten. Ik vind het belangrijk (en leuk!) om me voortdurend bij te scholen en te ontwikkelen. 

Ik ben ECP (European Certificate for Psychotherapy) gecertificeerd, en aangesloten bij de beroepsvereniging NVPA en koepelorganisatie RBCZ. Daarnaast ben ik geregistreerd bij de SCAG (geschillencommissie).

Mijn sessies worden door de meeste verzekeraars (deels) vergoed uit de aanvullende verzekering. 


Heidi Vijverberg, therapie & coaching

Heidi Vijverberg

Westeinde 175P
2512 GX Den Haag

Lid van beroepsvereniging

integratieve psychotherapie & coaching