Bewust Den Haag » Nieuwsbrief » Herfstig voor hart en handen!

Wat een heerlijke nazomer toch! En ook binnenskamers valt er behoorlijk wat te genieten, te leren en te ervaren in Den Haag de komende weken. Vanaf de bijzondere Lichtcirkel van Tineke Duys morgen via leren vilten bij Zenzovoort tot zelf een natuurlijke waterzuivering voor je huis bouwen bij het Permacultuurcentrum. Een gratis webinar van Jet Centano en een heel bijzondere workshop In je Kracht met Kinderen door Regina Cové-Warncke... te veel om op te noemen. Gelukkig kun je de overvloed zelf waarnemen in het agenda-overzicht hieronder: we hopen je ook deze maand weer te zien! En ben je ondernemer, of maak je daar serieuze plannen voor? Doe dan vooral mee met de maandelijkse Inspiratiewandeling voor Ondernemers

Je blijft ook op de hoogte door onze Facebookpagina te volgen. Tot slot: mail me als ik je ergens bij kan helpen. Ik help je graag!

 

Gabriella van der Linden

Coördinator Bewust Den Haag

Welkom bij ons - en bij alle activiteiten

Bewust Den Haag groeit als een malle: een vruchtbare herfst. Ik stel je graag voor aan vier professionals waarvan je het aanbod voortaan ook via ons netwerk kunt vinden. Als eerste Pauline Memelink met Dreamel Moving & Mind, haar mooie workshopcombinaties van beweging en mindfulness én haar Verwonderwandelingen. We begroeten ook graag de bruisende Olga Slot van Coachpraktijk De Prachtveer die je helpt met Kindercoaching en Zelfrealisatie. En Anneke Zwolsman-Westing die met Zenzovoort en de Viltflexplek het Haagse inspireert met grafische vormgeving, spannende viltworkshops en bijzondere viltkunst. Als laatste maak je kennis met Marion Kuipéri en haar Ruimte voor Rituelen. Alhoewel... kennismaken? Zo langzamerhand is het mooie werk van Marion al een begrip in Den Haag (ook met haar labyrintloop op het strand)! Klik op de links, en lees meer over alle vier en wat ze voor boeiends organiseren de komende tijd...

Agenda 11 oktober - 11 november 2018

Lucia Vieira Den Haag

Happiness programma - Haal meer uit je Leven!
WO 24 jul | 19.00-22.00

Den Haag | Lucia Vieira
Reset jezelf in 9 uur met het bijzondere Happiness Programma. Krachtige ademhalingsoefeningen waar je de rest van je leven veel aan hebt.
Lees verder →

Georgine Mol Zoetermeer

Shin-Do cursus
DO 25 jul | 9.30-16.00

Zoetermeer | Georgine Mol
Voel je je soms ‘leeggezogen’ door anderen en wil je je energie liever zelf kunnen gebruiken? Wil je beter gehoord worden of steviger in je schoenen staan? Met Shin-Do leer je hoe je dat voor elkaar krijgt.
Lees verder →

Georgine Mol Zoetermeer

Reiki 1 cursus (Usui - 2 dagen)
ZA 27 jul | 10.30-17.00

Zoetermeer | Georgine Mol
Reiki 1Leer in twee dagen jezelf en anderen te behandelen volgens de Usui methode. Ook het behandelen van dieren komt aan de orde.
Lees verder →

Esther van der Sluis Zoetermeer

8-weekse Mindfulnesstraining MBCT Intenser en bewuster leven
WO 31 jul | 18.30-21.15

Zoetermeer | Esther van der Sluis
Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk! Een 8-weekse Mindfulnesstraining, overigens met meerdere startdata (!), waarbij je leert hoe je Mindfulness in jouw leven kunt verwelkomen, waardoor je een vrijer en blijer mens wordt ...
Lees verder →

M.M. Doorn Leidschendam

Familieopstellingen 'Echo's uit de gordel van Smaragd'
ZO 11 aug | 10.00-16.30

Leidschendam | M.M. Doorn
Familieopstellingen waarbij gelet wordt op het koloniaal verleden en de specifieke overtuigingen/ gedragingen die daaruit voortkomen. De Indo ontstond uit een mengcultuur van Europese mannen en inlandse vrouwen. De kinderen waren te wit of te bruin. 
Lees verder →

Karlien van Haagen Voorschoten

Creatieve workshop in het park van Kasteel Duivenvoorde.
WO 14 aug | 14.00-16.30

Voorschoten | Karlien van Haagen
Voor de thuisblijvers. Heb je zin om iets leuks te doen, lekker buiten in de natuur? Dan is deze workshop misschien iets voor jou. Ik nodig je uit om op landgoed Kasteel Duivenvoorde creatief aan de slag te gaan.
Lees verder →

Bewust Den Haag Den Haag

Talk Earth To Me vernissage
VR 16 aug | 17.00-19.00

Den Haag | Bewust Den Haag
Feestelijke openening van de Bewust Den Haag Zomertentoonstelling Talk Earth To Me - door aangesloten kunstenaars met hartstocht voor de aarde. Twee weken echte verbinding, verwondering, verbazing - ga jij het gesprek aan of laat je je inspireren?
Lees verder →

Bewust Den Haag Den Haag

Talk Earth To Me Inspiratiewandeling voor Ondernemers. Thema: Buitenkunst maken
ZA 17 aug | 14.00-16.00

Den Haag | Bewust Den Haag
Elke maand een inspirerende netwerkwandeling voor ondernemers, met Karlien van Haagen, natuurcoach. Deze maand zelfs twee: we beginnen met een creatieve wandelworkshop in de stad rondom de Haagse Hofvijver en de Koekamp.
Lees verder →

Bewust Den Haag Den Haag

Talk Earth To Me: Inspiratiecafé op locatie
ZO 18 aug | 16.00-19.00

Den Haag | Bewust Den Haag
Voor één keertje niet op de derde dinsdag van de maand maar tijdens de prachtige Zomertentoonstelling Talk Earth To Me: het Bewust Den Haag Inspiratiecafé. Voor ondernemers en publiek, vrij netwerken met de leukste mensen!
Lees verder →

Lucia Vieira Den Haag

Happiness programma - Haal meer uit je Leven!
WO 21 aug | 19.00-22.00

Den Haag | Lucia Vieira
Reset jezelf in 9 uur met het bijzondere Happiness Programma. Krachtige ademhalingsoefeningen waar je de rest van je leven veel aan hebt.
Lees verder →

Bewust Den Haag
​info@bewustdenhaag.nl
www.bewustdenhaag.nl