Bewust genieten van de zomer: juni in Den Haag!

Hoe werkt dat voor jou: bewust omgaan met je gezondheid en die van de aarde? Ook deze maand vind je daarvoor weer tal van dingen ter inspiratie - van de aangesloten bewuste organisaties, praktijken en ondernemers in Den Haag. 

Deze maand vind je ons ook op het Footprint Festival, op 8 en 9 juni bij het leuke Pluk! in Loosduinen. Echt zo ongeveer het fijnste festival, nu al voor het derde jaar: met een duurzame markt, superleuke activiteiten en workshops voor volwassenen en kinderen, veel muziek, dans en yoga en natuurlijk de prachtig groene omgeving. Kom je ook even langs de kramen van Bewust Den Haag, Moestuinieren aan de Keukentafel en Smaak voor Groen?

En weet jij óók iets wat je graag onder de aandacht brengt? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda en op onze Facebookpagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail me of kom kijken bij ons maandelijkse Inspiratiecafé op de Derde Dinsdag, dit keer in Rijswijk. Je bent van harte welkom!

Gabriella van der Linden

Coördinator Bewust Den Haag

Nieuw aangesloten bij Bewust Den Haag

Lees mee met Saskia 

Innerlijke strijd of acceptatie: waarvoor kies jij? In haar blog denkt Saskia Willockx daarover door: lees mee! 

Agenda 5 juni - 5 juli 2019