De lokale agenda voor december en januari van bewuste organisaties, praktijken en ondernemers!

En dan ineens… is het stil. Winkels gesloten, scholen en kantoren versneld de vakantie in, theaters dicht. We leven in een bijzondere tijd en het is de moeite waard om ook van binnen even stil te staan. Gebruik de ruimte - in je agenda en in je hoofd en ervaar wat het brengt. Meer dan ooit is dit een jaareinde van loslaten. Loslaten van oude gewoontes, tradities, maniertjes, verwachtingen. Best lastig, maar ook waardevol als je open-minded kunt blijven. Bewust kunt leven, juist nu.

Gewoontegetrouw (!) toch de maandagenda hieronder. Veel activiteiten zullen een andere vorm krijgen en ten tijde van dit schrijven was nog niet alles bekend. Mail gewoon de organisator voor de mogelijkheden en laat je verrassen door het nieuwe… mooie opmaat voor het nieuwe jaar!

Ook nieuw zijn Anouk, Antoinette en Amanda: drie enthousiaste, betrokken ondernemers die zich deze maand aansloten bij ons netwerk. Lees meer met een klik op hun profiel.
En als je dan toch aan het lezen bent: het nieuwste blog van Saskia Hommes is ook zeer de moeite waard… over het loslaten van het leven als verdienmodel.

Heb jij óók iets waarmee je anderen kunt helpen of inspireren? We helpen je er graag bij. Ben je nog geen aanbieder bij ons? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda en op onze Facebookpagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail me of kom langs... we zien je graag.  

Ik wens je een prachtige tijd. Zorg goed voor jezelf en anderen!

Gabriella van der Linden

Team Bewust Den Haag

PS: volg je onze pagina op LinkedIn al?

Nieuw aangesloten bij Bewust Den Haag

Lekker lezen met Saskia!

Ook deze maand weer een inspirerend blog van Saskia Hommes. Klik en lees mee:

Over fixen en lijstjes en waarom ik liever komma's gebruik

Ik houd dus van schrijven. Vandaar ook dit blog. Zoals ik op mijn website zet; ik houd ervan om dingen anders te bekijken, nieuwe perspectieven te vinden op de wereld om me heen. En ik heb een komma nodig om een punt te maken. Ik houd niet van instant en van snel. Ik geloof er ook niet zo in. In een wereld waarin we ongemakken even snel kunnen fixen. Lees meer...

 

Agenda 15 december 2020 - 15 januari 2021