Bijzondere dingen in een bijzondere tijd: Bewust Den Haag in het voorjaar

Wat een bijzondere tijd... het is al even geleden dat we de nieuwsbrief konden laten uitgaan. Ook omdat activiteiten ineens op losse schroeven stonden en het niet direct duidelijk was hoe we ze konden omdenken. Zelfs de prachtige tentoonstelling Talk Earth To Me waaraan al zo hard gewerkt was kon niet doorgaan... Maar leve de professionaliteit en veerkracht van de ondernemers en praktijkhouders van Bewust Den Haag: de ene na de andere online variant ontstaat, en daarnaast prachtige extra initiatieven zoals de gratis online meditatie voor zwangeren met stress van verloskundig mindfullnesstrainer Irena Veringa's Mind in Geboorte elke ochtend, én elke avond mindfulness voor werkers in de geboortezorg. Of de fantastische gratis cursus Intuïtief Schrijven van Sarah Muiderman op haar Facebookpagina, met elke week een nieuwe opdracht (en je kunt nu nog starten). En bij Marius Engelbrecht zag ik oefeningen Stemexpressie voorbij komen: hoe leuk!

Blij zijn we ook deze maand met de aansluiting van heel wat nieuwe professionals: Als eerste Vleugels, het bekende praktijkcentrum voor complementaire geneeskunde en gezondheid in het Zeeheldenkwartier. Op de groepsactiviteiten na, en de richtlijnen van het RIVM volgend, blijft het centrum voorlopig nog gewoon geopend, evenals de daar gevestige praktijken van o.a. Francine Westerduin met homeopathie en kinesiologie. Vind je het echter prettiger en veiliger om thuis te blijven, maar wil je wel een homeopathisch consult ontvangen? Dan kan dat bij Francine ook telefonisch, waarna je de nodige middelen per post ontvangt. Francine kan onder andere hulp bieden bij het structureel verhogen van de weerstand en homeopathische middelen op maat verzorgen om te helpen bij het bestrijden van onder andere griep. Klik hier om zelf online een afspraak te maken!

De vlag mag ook uit voor juist een spiksplinternieuw centrum: het prachtige Ruimte aan Zee, gezondzijncentrum in Scheveningen. Founder Nanna Nicole Ros kennen we natuurlijk allemaal al van Manoa natuurgeneeskunde, en ze heeft nóg iets prachtigs neergezet... we houden de nu uitgestelde Open Dag tegoed! 

Last but zeker not least begroeten we heel graag Marjolein Zeelenberg met balans- en allergiebehandelingen, chakra- en energyreading en cursussen en workshops om inzicht te krijgen in je body en mind. 

Kijk ook even bij de blogs, want nooit eerder hadden we zoveel boeiend aanbod: veel inspirerende woorden van Marius, Menno, Aleyda en Lianne!

Deze en volgende maand gaan we veel online, zelfs voor het Inspiratiecafé: via het videoplatform Zoom ben je van harte welkom voor een goed gesprek, een echte kennismaking met elkaar en wellicht samenwerking, antwoord op je vragen over ondernemerschap of het lidmaatschap van Bewust Den Haag... of gewoon om je ervaringen van de laatste tijd met elkaar te delen. Natuurlijk gratis, maar geef je wel even op via info@bewustdenhaag.nl, dan ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Heb je al een account op Bewust Den Haag? Dan ontvang je die link automatisch in onze ledennieuwsbrief vlak ervoor. Ik hoop je te zien!

Heb jij óók iets waarmee je anderen kunt helpen of inspireren? Maak dan gebruik van ons videoplatform, ik help je er graag bij. Ben je nog geen aanbieder bij ons? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda en op onze Facebookpagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail me of kom virtueel langs... we zien je graag. Zorg goed voor jezelf en anderen!

Gabriella van der Linden

Coördinator Bewust Den Haag

Nieuw aangesloten bij Bewust Den Haag

Lees mee met Aleyda, Marius, Menno en Lianne!

Marius Engelbrecht schreef een prachtig optimistisch stuk over de menskracht in deze tijd: daar word je blij van! Menno Swaak van Permacultuurcentrum Den Haag inspireert graag met de woorden van William Horvath over corona en Aleyda Santos van Jikiden Reiki Station laat zien via Tadao Yamaguchi Sensei hoe we allemaal anderen kunnen helpen met Reiki in deze tijd. Tot slot een heerlijk blog van Lianne Kortleve die haar gedachten over de Vrouwendag laat gaan - ook nu nog actueel! Veel leesplezier!

Agenda 6 april - 6 mei 2020