Bewust Den Haag » Nieuwsbrief » November: de activiteiten-agenda van Den Haag!

Het leukste overzicht van bijzondere activiteiten in de Haagse regio - van de zee tot Zoetermeer. Lees gauw wat er voor je bij zit! 

Heb jij óók iets wat je anderen kunt leren? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda en op onze Facebookpagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail me of kom kijken bij ons maandelijkse Inspiratiecafé op de Derde Dinsdag, ook nu weer in Rijswijk bij Cosy Cosas. We zien je graag.

Gabriella van der Linden

Coördinator Bewust Den Haag

Nieuw aangesloten bij Bewust Den Haag

Vleugels Den Haag
Francine Westerduin Den Haag

Vleugels
Francine Westerduin

Vleugels is een praktijkcentrum voor complementaire geneeskunde en gezondheid in het Zeeheldenkwartier, met een breed aanbod in activiteiten rond gezondheid en bewustzijn. De ruimtes zijn per uur, per dagdeel of per dag te huur.

Lees verder →

Praktijk Homepathie en Kinesiologie - Francine Westerduin
Francine Westerduin Den Haag

Vleugels
Francine Westerduin

Boek een consult bij Francine. Behandeling vaak vergoed. Vraag naar info. Homeopathie helpt bij chronische en acute klachten. Ook voor het ontstoren van medicatie.

Lees verder →

Ruimte aan Zee - Natuurlijk Gezondzijnscentrum Scheveningen
Nanna Nicole Ros Den Haag - Scheveningen

Ruimte aan Zee
Nanna Nicole Ros

Midden in het hart van Scheveningen, dichtbij de zee en weg van de drukte, ligt ons natuurlijke gezondzijnscentrum verstopt. Een rustige, geborgen en fijne ruimte waar je jezelf mag ont-moeten en opnieuw kunt verbinden met jouw natuurlijke zijn.

Lees verder →

Balans- & allergiebehandelingen
Marjolein Zeelenberg Voorburg

Pure Being, praktijk voor innerlijke groei
Marjolein Zeelenberg

Toegepaste kinesiologie werkt met het lichaam als uitgangspunt. Uiteenlopende klachten kunnen behandeld worden. Zoals emotionele en lichamelijke onbalans, allergieën, stress, vermoeidheid enz.

Lees verder →

Lees mee met Saskia 

Voorzichtig met wat je wenst... het zou wel eens uit kunnen komen! Hoe intrigerend is dat? Lees er alles over in Saskia Willockx' nieuwste blog: je vindt het hier. 

Agenda 14 november - 14 december 2019

Gabriella van der Linden Den Haag

VOL Geluk in je Voorraadkast ONLINE
DO 09 apr | 18.30-20.00

Den Haag | Gabriella van der Linden
Alles over het plezier van voedsel gezond bewaren: zo maak je makkelijk je eigen voorraadje snelklaarmaaltijden! Je weet precies wat erin zit, bespaart geld en energie en gooit nooit meer iets weg. Zo leer je wecken, inmaken, drogen en fermenteren.
Lees verder →

Gabriella van der Linden Den Haag

VOL Moestuinieren aan de Keukentafel ONLINE
DO 09 apr | 20.30-22.00

Den Haag | Gabriella van der Linden
Inspirerende cursus in zelfvoorzienend, groen en circulair huishouden nieuwe stijl, met een praktische aanpak en aanstekelijke voorbeelden. Ook zonder tuin! Permacultuur, voedselverwerking, energie, water en afval.
Lees verder →

Menno Swaak Den Haag

ONLINE Zelf Composteren: composthoop, compostvat en wormcompostbak
DO 16 apr | 10.00-13.00

Den Haag | Menno Swaak
Het Nieuwe Goud wordt het wel genoemd: compost, waarmee je een kringloop dicht bij huis creëert. In deze workshop behandelen we verschillende systemen, die naast elkaar kunnen bestaan en zelfs samen gebruikt kunnen worden
Lees verder →

Menno Swaak Den Haag

UITGESTELD Permacultuur Voorjaarsmarkt
ZA 18 apr | 11.00-17.00

Den Haag | Menno Swaak
Ruil- en verkoopmarkt, presentaties, tuinspreekuur, tuindesign, paddenstoelen, composteren, workshops en rondleidingen. Kernnismaken, ontmoeten en verrast worden is waar deze dag ook om gaat.
Lees verder →

Gabriella van der Linden

ONLINE Inspiratiecafé Bewust Den Haag
DI 21 apr | 19.30-22.00

| Gabriella van der Linden
voor een goed gesprek, een echte kennismaking met elkaar en wellicht samenwerking, antwoord op je vragen over ondernemerschap of het lidmaatschap van Bewust Den Haag... of gewoon om je ervaringen van de laatste tijd met elkaar te delen. 
Lees verder →

Menno Swaak Den Haag

Permacultuur Jaaropleiding 2020-2021 - start online
VR 24 apr | 10.00-17.00

Den Haag | Menno Swaak
De Permaculture Design Course is een zowel theoretische als praktische opleiding waarin je leert ontwerpen en verwezenlijken. Deze cursus is heel toegankelijk zowel voor de liefhebber als voor mensen die hun zaak willen uitbouwen in de permacultuur.
Lees verder →

Menno Swaak Den Haag

ONLINE Het Nut van de Luis en de Distel
ZO 26 apr | 10.00-17.00

Den Haag | Menno Swaak
Plantengemeenschappen in relatie tot de bodem. Plagen en ziektes vertellen ons veel over hoe en waarom onze tuin uit balans is.
Lees verder →

Menno Swaak Den Haag

Voedselbosrand, ook in kleinere tuinen - start online
ZA 02 mei | 10.00-17.00

Den Haag | Menno Swaak
Deze compacte cursus is geschikt voor wie geïnteresseerd is in nieuwe ontwikkelingen en inzichten en meer willen leren over aanleg en ontwerp van bostuinen of voedselbossen: tuinen gebaseerd op de bosrand, en over eetbare vaste planten.
Lees verder →

Bewust Den Haag
​info@bewustdenhaag.nl
www.bewustdenhaag.nl