De Haagse agenda voor januari en februari van bewuste organisaties, praktijken en ondernemers!

Hieronder ontvang je weer ons handige agendaoverzicht - met voor de komende maand alle activiteiten van ondernemers en organisaties aangesloten bij Bewust Den Haag... én met meer over ons Inspiratiecafé: dinsdag 16 januari (morgen dus al!) ben je van harte welkom.

Ook deze keer met een aantrekkelijke kennismaking met een van de bij Bewust Den Haag aangesloten ondernemers. Ingrid Schippers van Energy Counseling biedt een boeiende workshop aan waarin je met behulp van een simpel setje speelkaarten inzicht krijgt in je persoonlijke levenspad. Echt een aanrader. Gratis toegankelijk, maar wel inschrijven voor het Inspiratiecafé zelf (en op tijd zijn, want er is een maximum van 20 personen voor de workshop). Natuurlijk mag je ook 'alleen maar' komen netwerken, samenwerking zoeken, kennismaken met ons platform en horen of aansluiten ook iets voor jou is, ontmoeten van collega-ondernemers, en niet te vergeten genieten van het heerlijks van de locatie: de sfeervolle Green Olive Lunchroom is de moeite waard. Lekker op Scheveningen, en de bus stopt voor de deur. Toegang vrij, aanmelden verplicht: klik op deze link en mail het formulier onderaan die pagina.

Help of inspireer jij óók anderen? We geven graag jouw activiteiten de aandacht die ze verdienen. Ben je nog geen aanbieder bij ons? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda, op onze FacebookpaginaLinkedInpagina en Instagrampagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail of kom langs bij het Inspiratiecafé, we zien je graag. En ken je een ondernemer, zzp'er, praktijkhouder of organisatie die ook werkt aan een mooiere wereld en wel wat extra aandacht voor het werk verdient? Deel de informatie!  

We wensen je een prachtige maand!

Gabriella van der Linden
Tanja Rudenko

Team Bewust Den Haag

Meer over het Voedselbuurtbos

Wat is een Voedselbuurtbos? Lees er alles over in dit blog van Voedselbuurtbos Geuzegroen. Op de rand van Den Haag en Zoetermeer groeit het als een malle: neem eens een kijkje, abonneer je op hun nieuwsbrief of adopteer een van de honderden boompjes! 

Agenda 16 januari -16 februari 2024