De lokale zomeragenda van bewuste organisaties, praktijken en ondernemers!

Bruisend gaan we de zomer in: de ene activiteit na de andere wordt geboren of komt weer tot leven - wat een heerlijk gevoel! We brengen ze graag voor je over het voetlicht want echt... het is zo de moeite waard wat er in Den Haag en omgeving gebeurt. Kijk gauw in de Agenda en kom meedoen! 

Ook deze maand weer een nieuwe loot aan de Bewust Den Haag-boom: Spark Den Haag! Het SamenlevingsPark in de wijk Rustenburg met het geweldige groene ontwerp dat stap voor stap tot uitvoering gaat komen de komende jaren. Met dank aan vrijwilligers uit de wijk en de bevlogen creativiteit van ontwerper/beheerder Bernard Verheul worden saaie kunstsportvelden en beton omgetoverd tot een groene ontmoetingsplek vol activiteiten - op het gebied van creativiteit, natuurbeleving en natuurlijk minstens zo veel lekker gezonde sport als nu, maar dan op klimaatvriendelijker kleinschaliger veldjes. Gezond tussen de bomen! Bij Bewust Den Haag zijn we dan ook flink onder de indruk en trots dat Spark zich bij ons aansloot: zo'n prachtproject brengen we heel graag extra onder de aandacht!

De komende maanden even een zomerstop voor het inspiratiecafé: op de derde dinsdag in september starten we weer aan een heerlijke nieuwe serie.

Heb jij óók iets waarmee je anderen kunt helpen of inspireren? We helpen je er graag bij. Ben je nog geen aanbieder bij ons? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda en op onze Facebookpagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail me of kom langs... we zien je graag. Zorg goed voor jezelf en anderen!

Gabriella van der Linden

Team Bewust Den Haag

Nieuw aangesloten bij Bewust Den Haag

Inzicht in de Akesha Kronieken, korting...                     
                     en bijzondere natuurwandelingen!

Saskia Wiillockx van Meer Innerlijke Ruimte schreef een boeiend blog én een vervolg over de Akesha Kronieken... zeg maar het spirituele internet. Tot 1 juli krijg je zelfs 100 euro korting op een Soul Alignment reading-en-clearing bij haar, kijk hier voor meer info
Natuurcoach Karlien van Haagen van Natuur Verbindt vertelt je in haar blog graag hoe je in deze tijden zélf tot een bijzondere wandeling met een tikje bezinning komt. Mooie opstap voor haar wandeling deze maand in Zoetermeer trouwens, zie ook de agenda hieronder. Voor nu: veel leesplezier!

Agenda 16 juni - 16 juli 2020