De Haagse agenda voor juni en juli van bewuste organisaties, praktijken en ondernemers!

Hierbij ontvang je weer ons handige agendaoverzicht - met voor de komende maand alle activiteiten van ondernemers en organisaties aangesloten bij Bewust Den Haag. 

De netwerkborrel is even met zomerstop, maar juist in de vakantiemaanden is er vaak tijd om aan je eigen marketing en communicatie te werken. Je bent dan ook van harte welkom bij de ondernemerswerkplaatsen van Bewust Den Haag: zelfstandig en waar nodig met deskundige hulp lekker aan de slag. Inschrijven vooraf is noodzakelijk en voor leden van Bewust Den Haag geldt een speciaal tarief.

Help of inspireer jij óók anderen? We geven graag jouw activiteiten de aandacht die ze verdienen. Ben je nog geen aanbieder bij ons? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda, op onze FacebookpaginaLinkedInpagina en Instagrampagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail me of kom langs... we zien je graag.  

We wensen je een prachtige maand!

Gabriella van der Linden
Tanja Rudenko

Team Bewust Den Haag

Boeiend blog van GeuzeGroen

Lees ook deze maand lekker verder over ons eigen Voedselbuurtbos Geuzegroen en haar Momentenbos, tussen Zoetermeer en Leidschenveen. Er gebeurt weer van alles!

Agenda 16 juni -16 juli 2023