Online informatiebijeenkomst Trainersopleiding Mindfulness based Childbirth & Parenting - Fear
MA 08 juni | 20.00-21.00 uur | Online

Speciaal voor zorgprofessionals in de geboortezorg. Wil je je begeleiding verdiepen en in je professie groeien? Dan is deze opleiding iets voor jou. Tijdens de online informatiebijeenkomst hoor je alles over de opleiding en kun je vragen stellen. Vooraf opgeven noodzakelijk: mail naar infomindingeboorte.

De trainersopleiding start in september en duurt 9 hele dagen plus een terugkomdag (54 contacturen). Er is een individueel voor- en nagesprek (1 uur). De voorbereiding voor een cursusdag neemt circa 6 uur in beslag (bestuderen literatuur, zelf doen, voorbereiden en geven van oefeningen).

De opleiding wordt gegeven door Irena Veringa en Susan Bögels.

Mindfulness-Based Childbirth and Parenting-Fear* (MBCP-Fear) is een nieuwe toepassing van Mindfulness-Based Childbirth and Parenting (MBCP) van Nancy Bardacke (1998, zie mindfulbirthing). MBCP is gebaseerd op Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR; Kabat-Zinn, 1991). MBCP in angstsituaties bij de geboorte is wetenschappelijk onderzocht op de effecten en werkzame mechanismen van deze methode. MBCP -Fear blijkt effectief te zijn op angstreductie en reductie in vermijdend gedrag, en de toename van acceptatie en adaptatie aan de processen van zwangerschap, geboorte en ouderschap. Lees meer over de inhoud via smindingeboorte/mbcp-foc-trainersopleiding

Informatie + Aanmelden » Mind in Geboorte | Irena Veringa

Irena Veringa
06-53184197
info AT mindingeboorte DOT nl

Meer agenda van Mind in Geboorte

Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!