Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Biodanza wekelijkse les
WO 09 oktober | 19.45-22.00 uur | Voorburg

09 oktober 2019 t/m 09 januari 2020 | Iedere week op de donderdag-avond
25,00 | 3 proeflessen 25,00 (geldig binnen 4 dansweken)


Biodanza stimuleert jouw eigen potentie, het doet je bewustzijn groeien, het leert nieuwe manieren van communiceren vanuit het hart en het bevordert (het in stand houden van) je gezondheid. In een wekelijkse groep dansen, maakt dat je deze belofte op een organische manier in je leven integreert.

Daarom nodigen wij je uit jezelf de tijd te gunnen om kennis te maken met deze biodanzagroep en te ervaren of dit de plek is voor jou om thuis te komen. Om jouw leven te dansen. Maak gebruik van het aantrekkelijke aanbod van drie lessen voor € 25,-. Ook ben je welkom in mijn andere weekgroepen; de woensdagavond in Den Haag-Vogelwijk en de vrijdagochtend in Leidschendam.

In de wekelijkse groep ontstaat er een grote bedding van vertrouwen, waarin ieder zich in eigen tempo kan ontwikkelen. Een groep vormt zich organisch. Dat betekent dat er mensen al meerdere jaren deelnemen en anderen korter geleden zijn ingestroomd. Fijn als je er in het nieuwe jaar, vanaf 10-1 bij kunt zijn. Heb je interesse? Bel of mail!

Informatie + Aanmelden » Biodanza 4 happiness | Hannie Burgmeijer

www.biodanza4happiness.nl

Gymzaal van basisschool De Vijverhof
Vijverhof 7 2271 GN
Voorburg

Hannie Burgmeijer
0646242136
hannie AT biodanza4happiness DOT nl

Meer agenda van Biodanza 4 happiness

Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!