Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Systemisch Werk Werkt: opstellingen rond Vrouw Zijn
ZA 28 september | 13.30-17.00 uur | Den Haag - Scheveningen

75,00 | excl. btw


Wat betekent vrouw zijn voor jou? Als vrouw in deze tijd waarin we eigenlijk zoveel vrijheden hebben? Zijn er angsten? Is er (oud) verdriet wat moeilijk te plaatsen is? Waar zitten je verlangens en voel je dat iets je nog tegen houdt om deze te leven? Hoe sta je als vrouw in je relatie tot man of vrouw?

Opstellingen laten feilloos zien wat er speelt en wat er eventueel nodig is om een (heling-) proces ruimte te geven. Dit gebeurt op een ander niveau dan waar we eigenlijk met ons verstand bij kunnen: de dieperliggende dynamiek van een vraagstuk zichtbaar en voelbaar. Daar waar woorden en verstand te kort schieten, biedt systemisch werk antwoorden, zonder enig oordeel over de situatie. EDat verandert niet per sé iets aan een situatie, maar wel hoe jij daarbinnen je plek inneemt. Vanuit een dieper weten. En vanuit daar kunnen veranderingsprocessen plaats gaan vinden.

Voel je een ‘ja’ in je hart, in je ziel om dieper in te gaan op wat vrouw zijn voor jou betekent? Laat het ons op tijd weten. Er is ruimte voor maximaal 7 deelnemers, dus de groep zal altijd klein blijven met voldoende ruimte, tijd en aandacht voor iedereen. Voor deelname krijg  je de mogelijkheid krijgt jouw vraagstuk te omschrijven. Aan de hand hiervan, bereiden wij ons voor. Je kunt er volledig op vertrouwen dat iedere opstelling – ook als je representant staat – inzicht brengt op precies dat stuk wat jij nodig hebt. Het klopt altijd. ????

Informatie + Aanmelden » Manoa.nu Natuurgeneeskunde | Nanna Nicole Ros

www.manoa.nu
Bekijk Facebook event

Zowat aan Zee
Keizerstraat 40B
2584 BK Den Haag - Scheveningen

Nanna Nicole Ros
0655150428/0655150428
nicole AT manoa DOT nu

Meer agenda van Manoa.nu Natuurgeneeskunde

Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!