Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Cursus Ik ben meer dan mijn Lichaam
WO 09 oktober | 19.30-21.00 uur | Den Haag

7 avonden: 20 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei, 19 juni, 11 september, 9 oktober
€ 210


Cursus Ik ben meer dan mijn lichaam

- ontwikkel je bovenzintuiglijke vaardigheden -

Ook jij hebt bijzondere talenten.

Die vormen samen je ‘intuïtie’ – en dat is precies wat je in deze cursus gaat ontwikkelen. Die bekende intuïtie bestaat in feite uit bovenzintuiglijke vaardigheden, zoals heldervoelen, helderzien, helderhoren en helderweten. Zelf beschik ik over vormen van heldervoelen en helderweten, en een lichte vorm van helderzien van energie. Welke talenten sluimeren in jou? Welke talenten gebruik je al?

Leer ze kennen, ontwikkelen en op een positieve manier inzetten. Met iedere veranderde gedachte en handeling verandert namelijk ook de toekomst. Het gaat erom ons te richten op een positief wereldbeeld. Niet alleen voor onszelf, maar voor de hele wereld. Dat is immers wat we in principe zijn: een stukje wereld. Wanneer we positief in het leven staan, geven wij een positieve impuls aan de omgeving en aan de wereld: we zijn écht met alles verbonden.

In deze cursus ga je dat ervaren. Op een down-to-earth-manier: we gaan simpelweg voortaan ons hele potentieel gebruiken. 
Het geeft ons de toegang tot een hogere dimensie van ons bestaan. Het bewust inzetten van deze vaardigheden biedt een breed spectrum aan mogelijkheden om je leven te veranderen.

In de cursus komen termen als bewustzijn en onderbewustzijn aan bod, net als authenticiteit, aura, bescherming en versterking van ons energieveld. Je werkt onder mijn begeleiding met concentratieoefeningen, meditatie en beweging. Elke maand werken we aan en vanuit een andere chakra: de cursus duurt dus zeven maanden. Lees de verschillende programma-onderdelen op de website reginacove.

Informatie + Aanmelden » Regina Cové. Praktijk voor shiatsu, persoonlijke ontwikkeling, voetreflexologie | Regina Cové

www.reginacove.nl
Bekijk Facebook event

Praktijk Regina Cové
Denenburg 41 (Mariahoeve)
2591 AA Den Haag

Regina Cové
070-3523856/06-36099503
info AT reginacove DOT nl

Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!