Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Inspiratiewandeling voor Ondernemers. Januarithema: Ruimte
ZA 26 januari | 10.00-12.00 uur | Den Haag

4,13 excl. 21% BTW


Elke maand een inspirerende netwerkwandeling voor ondernemers, met Karlien van Haagen, natuurcoach. Deze keer over het thema Ruimte, in een uitwaaiwandeling op het strand van Kijkduin. 
Alle grote feesten zijn voorbij, het nieuwe jaar is begonnen. Het strand biedt ruimte, het voelt er vrij en je kan er goed je hoofd leeg maken! Dat geeft energie om na te denken over nieuwe plannen en kansen voor 2019. 
Deel en kom met elkaar in gesprek wat je nieuwe plannen zijn tijdens de wandeling, daar komt vaak iets moois uit. En geniet vooral ook samen van een wandeling op het strand, een fijne plek om te zijn en uit te waaien.

Dit keer is de wandeling zoals gezegd op het strand van Kijkduin. We verzamelen aan het einde van de Machiel Vrijenhoeklaan bij de keerlus van het vakantiepark van de Roompot. We lopen een stuk 'de Zandmotor' op. Deze plek is een bijzonder stukje natuur, zeker om je vrij te voelen en te genieten van het strand.

 

De wandelingen zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten, inspireren en ook te genieten van het buiten zijn. Elke wandeling heeft een thema dat aansluit op een onderwerp van het ondernemerschap. Het is de bedoeling om de natuur of de beleving van de stad in te zetten (te gebruiken) bij de vraag of opdracht die over het thema wordt gesteld. Zo kan het gebeuren dat onderweg iets je blij maakt of inspiratie geeft en je kan gebruiken om een stap verder te zetten met je eigen onderneming. 

 

Praktische informatie
De wandelingen starten elke laatste zaterdag van de maand om 10:00 uur en duren gemiddeld twee uur. Deelname aan de wandeling kost € 5,00 per persoon. Graag ter plaatste contant betalen. 
Opgeven bij Karlien van Haagen, via karlien AT natuurverbindt DOT nl of  06 271 281 95. Dan ontvang je meer info over de locatie.

Informatie + Aanmelden »

Bewust Den Haag
0620449207/0624116029
info AT bewustdenhaag DOT nl

Foto 30 Bewust Den Haag Klik om te vergroten

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag