Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

02jul 2024
Dagje Wecken

Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
Den Haag

Maak zelf je bijna alles (je oogst bijvoorbeeld) jarenlang houdbaar zonder koeling of vriezer. Deze leuke techniek gaat al zo'n twee eeuwen mee – en is actueler dan ooit.

Maak zelf je bijna alles (je oogst bijvoorbeeld) jarenlang houdbaar zonder koeling of vriezer. Deze leuke techniek gaat al zo'n twee eeuwen mee – en is actueler dan ooit. Het is simpelweg heerlijk om gezonde kant-en-klaarmaaltijden in je voorraadkast te hebben staan die volgens jouw eigen recept gemaakt zijn, zonder conserveermiddelen. En dat is, ook zonder weckketel, veilig en superleuk om te doen. Onder deskundige begeleiding leer je zelf fruitbeleg zonder suiker, chili sin carne, soep of pastasaus, bakaardappeltjes en cake te conserveren – of in overleg jouw eigen gerechten. Inclusief alle materialen en je eigengemaakte lekkers, heldere handleiding met recepten, koffie/thee en een heerlijke plantaardige lunch.

Op dinsdag 2 juli, van 11-18 uur.

Informatie

02 jul 2024
11.00 - 18.00
175
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Hemel en Aardewerk
Zuiderparklaan 313
2574 GB Den Haag

Contact

Dagje Wecken