01jun 2024
Biodanza op het strand

Biodanza 4 Happiness
Den Haag-scheveningen-zuid

Heerlijk dansen in verbinding met jezelf, de ander en de prachtige omgeving van strand, duinen en zee. Heerlijk met de blote voeten in het zand, de wind in je haren en de zon op je huid. En de zon die langzaam zakt in de zee.

We dansen ons vrij en in verbinding met onszelf en onze danspartners op het strand.
Met onze blote voeten op het zand, onze haren in de lucht, de zon op onze huid en de frisse zeelucht in de lucht.
Gaat alleen door bij goed stranddans-weer.
Check vooraf wel altijd mijn website voor eventuele wijzigingen. 

Inschrijven vanaf 19.40 uur. Fijn als je er op tijd bent. Hou rekening met parkeren, 10 minuten lopen naar de dansplek en evt nog even gebruik van toilet bij La Cantina (betaald)

De strandopgang ligt aan het einde van de Houtrustweg, daar is het parkeerterrein (betaald parkeren), waarna je het strand oploopt.
Links heb je Strandpaviljoen La Cantina , loop verder door naar links (richting het zuiden), langs de strandtent (of over het (hardere) zand langs de de zee).
Ik sta ongeveer 150 meter verder (zuidelijker). Ik sta er met een blauw gestreept windscherm. Afhankelijk van de wind en de drukte, sta ik of dichter bij zee of dichter bij de duinen of ergens in het midden. Kun je me niet vinden, bel me.
Fijn als je GEEN ZONNEBRIL draagt tijdens het dansen, daar het oogcontact van 100 % belang is voor het contact . Een pet of hoed is okay als je zonbescherming nodig hebt tijdens het dansen.
En denk ook om warmere kleding ivm mogelijke afkoeling in de avond en een handdoek/ badkleding? voor evt duik in zee na afloop.

De volgende stranddans is op 6 juli OF 3 augustus.

Informatie

01 jun 2024 | als het op 1 juni geen goed dansweer is, dan wordt de les verschoven naar 8 juni. Check vooraf mijn website
20.00 - 22.00
15,00 Cash te betalen bij aankomst. Ik heb wisselgeld bij

Waar?

Zuiderstrand van Scheveningen Strandslag 12
Einde van de Houtrustweg
Den Haag-scheveningen-zuid

Contact

Biodanza op het strand