28jul 2024
Kunstvakantie aan het Balatonmeer

Kinga’s Choice
Siófok-sóstó Hongarije

Welkom bij onze kunstvakantie aan het prachtige Balatonmeer!Een betoverende omgeving waar kunst, natuur en innerlijke groei samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Welkom bij onze kunstvakantie aan het prachtige Balatonmeer! 
Een betoverende omgeving waar kunst, natuur en innerlijke groei samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. 
Stel je voor: de zachte bries van het meer streelt je gezicht terwijl je langs de kustlijn wandelt, geïnspireerd door de kalmerende geluiden van kabbelend water en de weelderige groene omgeving. Dit idyllische landschap dient als het perfecte canvas voor je creatieve reis.

Onder begeleiding van ervaren kunstenares Tunde zullen we onze vaardigheden aanscherpen en onze creativiteit laten stromen. 
Laat je inspireren door de unieke charme van het Balatonmeer en vertaal deze inspiratie naar jouw kunstwerken.

Maar deze Kunstvakantie is meer dan alleen het verkennen van artistieke technieken. Het Balatonmeer biedt ook ruimte voor reflectie en innerlijke groei. Met meditatiesessies aan het meer en momenten van stilte in de natuur, nodigen we je uit om diep naar binnen te gaan en verbinding te maken met je innerlijke zelf.

Ontmoet gelijkgestemde zielen, deel jouw creatieve reis en laat je inspireren door de verhalen van anderen. Samen creëren we een gemeenschap van kunstenaars die elkaar ondersteunen en aanmoedigen.

Kom met ons mee op deze betoverende reis naar het Balatonmeer, waar kunst, natuur en spiritualiteit samenkomen voor een onvergetelijke kunstretraite. Laat je inspireren, groei en laat jouw creatieve geest de vrije loop in deze oase van schoonheid en sereniteit.

​Programma:

Ontbijt 

Schilderles tot 13.00

Lunch

Vrije tijd

Namiddag schilderles 17.00 - 19.00

Avond eten

​Prijs:€ 995 voor alle dagen

 

Informatie

28 jul 2024 t/m 03 aug 2024
12.00 - 12.00
950,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

https://maps.app.goo.gl/z24ijjDxfptLfrY78?g_st=ic
Baross Gabor utca 87a
8600 Siófok-sóstó Hongarije

Kunstvakantie aan het Balatonmeer