24mei 2024
Dochter van je moeder - Workshop met familieopstellingen

Levensecht
Leidschendam

Deze workshop draait om de relatie met je moeder en de lijn van vrouwen in jouw familie. Een bijzondere ochtend, die je inzicht en verbinding geeft.

Deze ochtend staat in het teken van de relatie met je moeder en de lijn van vrouwen in jouw familie.
De relatie met je moeder heeft je hele leven veel invloed op je. Wat je bent tegengekomen in de verbinding met je moeder, is essentieel voor hoe je de wereld tegemoet treedt. Onbewust komt het terug in je werk, je relaties en je contact met andere vrouwen.
Hoe is jouw relatie met je moeder? Ontvang je warmte en steun van haar? Of zijn jullie meer afstandelijk? Deze workshop helpt je om de verbinding in liefde te herstellen en in je eigen kracht te komen.

Alle deelnemers doen mee met de oefeningen. Daarnaast is er voor twee vrouwen gelegenheid om met een eigen opstelling naar het thema te kijken. Als je jouw vraag in een opstelling inbrengt dan onderzoeken we samen wat onbewust een rol speelt in jouw relatie met je moeder.
De andere deelnemers zijn representant bij de twee opstellingen. Representeren geeft je ook inzicht in je eigen situatie en is een heel waardevolle ervaring.

Informatie

24 mei 2024 | Ontvangst vanaf 09:15 uur
09.30 - 13.00
45,00 Een eigen opstelling: 150 euro
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 7 deelnemers.

Waar?

Levensecht
Overgoo 1
2266 JZ Leidschendam

Contact

Dochter van je moeder - Workshop met familieopstellingen