Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

15mei 2024
Basistraining Sjamanisme; in Verbinding met jouw Natuur

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Scheveningen - Den Haag

4 avonden die zullen bijdragen in het (her-) vinden of bekrachtigen van jouw natuurlijke ritme en Zijn: reizen op het geluid van de drum, je krachtdier, voorouders en de klank van je ziel ontmoeten, en jouw levenspad lopen via het Medicijnwiel.

"Het opnieuw in contact komen met deze oeroude levens-wijsheden heeft mij laten zien en voelen wat er in mij leeft, heeft geleefd en wat ik te leven heb. Het heeft mijn contact met en het vertrouwen in de natuur, en alles wat er is, herstelt en verdiept. Het heeft mij laten zien wat schaduw is, en wat licht. Zonder licht, geen schaduw. Het heeft mij laten voelen hoe groot en sterk de verbinding is met álles om ons heen; hoe de bomen, de wind, de maan en de sterren met elkaar communiceren. Het heeft mij in contact gebracht met een manier van ‘dood’-gaan, zodat ik nog meer kon voelen wat leven is. Het heeft mij laten zien dat niets voor niets is en dat er altijd hulp is. Leven heeft een ritme. Net als ademen. Net als de seizoenen. Net als dat iedere dag de zon op gaat en ook weer onder. En als je jouw ritme vindt, binnen het ritme van het leven, dan is dat een groot cadeau. Dan gaan de dingen kloppen. In het ritme van je hart."

- Ik kijk terug op 4 avonden, die mij steeds weer hebben verwonderd. Wat een rijkdom heb ik ontvangen, die mij óók niet meer loslaat, want de Kennis wil zélf ont-dekt worden. Dat geeft mij zelfvertrouwen! - (Aaltje)

Ik werk oprecht met maximaal 6 zielsverwanten, zodat er voor iedereen genoeg tijd en ruimte is voor een gegronde ervaring.

Informatie

15 mei 2024 | overige data: 22, 29 mei ~ 12 juni
19.00 - 22.00
375,00 incl. voeding voor lichaam & ziel
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Koek & Hopi
Keizerstraat 40B
2584 BK Scheveningen - Den Haag

Basistraining Sjamanisme; in Verbinding met jouw Natuur