27mei 2024
Jaarwiel Zomercyclus - chigong en sjamanisme vanuit het hart - levenskracht - compassie en dankbaarheid

Boomvrouw - Healing Tao en sjamanisme
Den Haag - kwartellaan bij de duinen

In de zomercyclus van het Jaarwiel gaan we ons verbinden vanuit het hart met de natuur om ons heen. We werken met levensenergie, zuidkracht en de kwaliteiten van het hart zoals compassie, dankbaarheid, liefde en vrede.

Wat in de winter alleen nog aanwezig was in een klein zaadje, onzichtbaar onder de grond, is in de lente naar buiten gekomen en laat zich nu in de zomer in haar volle pracht zien, volledig in bloei. 

Zo mogen wij mensen in deze tijd van het jaar ook volledig naar buiten komen in volle bloei, zichtbaar voor de wereld. In deze serie van het Jaarwiel over de zomer gaan we onszelf herinneren aan hoe wij onderdeel zijn van deze cyclus en weer voelen hoe we tot volle bloei kunnen komen. De zachte oefeningen vanuit de Healing Tao brengen ons in verbinding met ons lichaam en met de natuur om ons heen. Thema's waar we mee werken zijn levensenergie, zuidkracht en de kwaliteiten van het hart zoals compassie, dankbaarheid en harmonie.

Met sjamanistische oefeningen verbinden we ons op een oermanier met moeder aarde.

Als je meer in verbinding wilt leven met de seizoenen en de natuurelementen en meer in een flow wilt komen afgestemd op moeder aarde, dan is het Jaarwiel een serie voor jou. Het wiel komt terug in iedere dag, iedere maand, ieder seizoen, ieder jaar en zit verweven in iedere gebeurtenis en activiteit in ons leven.

Op 21 juni doen we een ritueel voor de zomerzonnewende. 

Wees welkom!

 

 

Informatie

27 mei 2024 | 27 mei, 3,10, 17 en 24 juni
10.00 - 11.15
100,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Verzamelen bij de kwartellaan in Den Haag opgang naar de duinen om 10;15
Kwartellaan bij de parkeerplaats
Den Haag - kwartellaan bij de duinen

Jaarwiel Zomercyclus - chigong en sjamanisme vanuit het hart - levenskracht - compassie en dankbaarheid