Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21jun 2024
Ontdek je Sparkle

Praktijk la Rose
Leidschendam

Wil je weten waar jouw hart sneller voor klopt? En hoe je dit tot bloei kunt laten brengen? Kom dan naar de workshop Ontdek je Sparkle! Een dag vol magie, speelsheid, lichtheid, creativiteit en energetische tools waarmee je jouw hartverlangen voedt.

21 juni is de langste dag van het jaar en daarmee ook een keerpunt. Het vieren van Midzomer is een eeuwenoude, Germaanse traditie waarop de zomerzonnewende werd gevierd. Het was ook de dag waarop planten een geneeskrachtige en magische werking zouden hebben. Daarom organiseer ik deze dag de workshop Ontdek je Sparkle! 

Wat gaan we doen?
Het wordt een dag vol lichtheid, speelsheid, verbinding en plezier. Je ontdekt verschillende bronnen van energie en hoe je die kunt inzetten om te verbinden met jezelf, jezelf te ontspannen en om inzicht te krijgen in jouw hartsverlangen.Je ervaart de kracht van ademwerk, lichaamswerk en ontdekt de magische verbinding met de natuur. Ook gaan we jouw grootste verlangen visualiseren en zetten we creativiteit in om dit te concretiseren.

Kortom, een dag helemaal voor jou waarin je liefdevol wordt begeleid om je te verbinden met de magie van de diverse bronnen van energie. Zo ga je opgeladen, geïnspireerd en gevuld met praktische handvatten de zomer in.

Voel je een JA? Je bent van harte welkom op vrijdag 21 juni bij de Vietweg 14 in Leidschendam

Informatie

21 jun 2024 | Inloop vanaf 9.30 uur
10. - 16.00
125,00

Waar?

Voel je Wel
Vlietweg 14
2266 KA Leidschendam

Ontdek je Sparkle