18mei 2024
Tweedaagse Intuïtie Retreat | 18 en 19 mei 2024

Praktijk Ki
Den Haag; Scheveningen

Deze tweedaagse Intuïtie Retreat is speciaal voor vrouwen die dieper willen verbinden met hun intuïtie en hun innerlijke wijsheid.

Deze tweedaagse Intuïtie Retreat is speciaal voor vrouwen die dieper willen verbinden met hun intuïtie en hun innerlijke wijsheid. Het is een wijsheid die we allemaal diep in ons dragen. Gebeurtenissen gedurende het leven, kunnen ervoor zorgen dat er een of meerdere lagen over deze wijsheid heen komt. Deze wijsheid kan daardoor steeds moeilijker met ons communiceren, maar het is er altijd.

Tijdens deze tweedaagse retreat staat alles in het teken van JOU! Doordat ik met kleine groepen werk (maximaal 8), kan ik je mijn persoonlijke aandacht geven. Hierdoor komen al je vragen aan bod, maar gaan we ook kijken naar de intuïtieve vrouw die jij bent.Je mag helemaal zijn wie je bent. Ook, en misschien juist, als je heel nuchter in het leven staat.

Het aantal plaatsen is beperkt om een intieme en persoonlijke ervaring te garanderen, dus wacht niet te lang! Klik hieronder om je aan te melden en de eerste stap te zetten naar een leven waarin je vol vertrouwen jouw intuïtie volgt.

Informatie

18 mei 2024 t/m 19 mei 2024
10.00 - 15.30
349,00 Tarief is inclusief lunchpakket 2 go, drankjes na afloop, een intuïtie goodiebag en lesmateriaal en
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Koek & Hopi
Keizerstraat
Den Haag; Scheveningen

Contact

Tweedaagse Intuïtie Retreat | 18 en 19 mei 2024