Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28feb 2024
Jaarwiel Lentecyclus - Chigongoefeningen - rituelen rondom lente-energie oostkracht

Boomvrouw - Healing Tao en sjamanisme
Den Haag - kwartellaan bij de duinen / Zee van Licht - Prins Hendrikplein

In deze lentecyclus werk je met de krachtige transformerende energie van de lente en breng je deze in je lichaam tot leven door middel van chigong oefeningen uit de Healing Tao, zodat er ruimte komt voor vernieuwing, groei en creativiteit.

We duiken helemaal in de frisse energie van de lente, maar haar grootse kracht die vernieuwd en creeert. Deze energie maken we wakker in onszelf zodat we vol met deze sprankelende energie en creatiekracht de lente in mogen wandelen.

Nadat de natuur in de winterstilte energie heeft verzameld komt ze nu voorzichtig naar buiten met knoppen en blaadjes en begint aan een nieuwe cyclus van groei. Ook wij mensen kunnen nu weer voorzichtig naar buiten komen en ons op de stroom van de lenteenergie laten varen naar nieuwe plannen die mogen ontkiemen, groeien en expanderen in de lente-energie.

in deze cyclus gaan we met chigong oefeningen vanuit de healing tao ons bewust worden van de oostkracht energie, die gaat over inspiratie, creativiteit en groei. We gaan onze lever en gal ontspannen door oefeningen en ons verbinden met de oorspronkelijke kwaliteiten van deze organen zoals vriendelijkheid, vergeving en creatiekracht.

Tijdens de lente-equinox doen we een ritueel voor een nieuw seizoen om onze innerlijke groei en plannen te ondersteunen.

We gaan kijken hoe deze energie en deze tijd past in het jaarwiel en hoe dit terugkomt in iedere dag, iedere maand, ieder jaar en in ieders leven. Het levenswiel is verbonden met ieder aspect van ons bestaan. Door je hiermee te verbinden kom je op de stroom van het leven zelf terecht.

Wees welkom!

 

 

 

 

Informatie

28 feb 2024 t/m 20 mrt 2024 | 28 februari - 6, 13 en 20 en 27 maart 2024
10.00 - 11.15
120,00 tarief voor het hele jaarwiel van alle seizoenen 390 euro
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

20 maart Verzamelen bij de parkeerplaatskwartellaan in Den Haag opgang naar de duinen om
28 februari 6 en 13 maart en 27 maart trainen we bij Zee van Licht aan het Prins Hendrikplein
Den Haag - kwartellaan bij de duinen / Zee van Licht - Prins Hendrikplein

Jaarwiel Lentecyclus - Chigongoefeningen - rituelen rondom lente-energie oostkracht

Wat doe ik nog meer?

Sandra Burggraaf -
10apr
Cursus
Boomvrouw - Ervaar jouw eigen innerlijke boom met zachte helende qi-gong in de duinen
Sandra Burggraaf -
Den Haag
Wil jij zijn zoals een boom? Taoistische qi-gongs helpen om vanuit zachtheid stevig te staan. Diep verbonden met de natuur, wuivend in de wind, buigend in een storm, maar altijd in verbinding met de hemel en de aarde, zoals een boom. Doe je mee?
Boomvrouw
Sjamanisme
Sjamanisme van Noord-West Europa en Healing Tao
Boomvrouw
Den Haag
Welkom bij Boomvrouw, een plek voor vrouwen die op zoek zijn naar verbinding met zichzelf en de natuur. Met oeroude sjamanistische kennis van Noord-West europa ervaren we de verbinding met onszelf, de natuur, het levenswiel en de levensstroom.
Boomvrouw - Healing Tao en sjamanisme
29mei
Cursus
Jaarwiel Zomercyclus - chigong en sjamanisme vanuit het hart - levenskracht - compassie en dankbaarheid
Boomvrouw - Healing Tao en sjamanisme
Den Haag - kwartellaan bij de duinen
In de zomercyclus van het Jaarwiel gaan we ons verbinden vanuit het hart met de natuur om ons heen. We werken met thema's als levensenergie, zuidkracht en de kwaliteiten van het hart zoals compassie, passie, dankbaarheid en harmo
Boomvrouw - Healing Tao en sjamanisme
Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Zachte helende bewegingen in de natuur die je dicht bij je kern brengen en bij de bron van het leven
Boomvrouw - Healing Tao en sjamanisme
Den Haag
Welkom bij Boomvrouw, een plek voor vrouwen die op zoek zijn naar verbinding met zichzelf en de natuur. Met zachte qi-gongs gaan we terug naar je heelheid en je kern, waar je je innerlijke stem weer kunt horen. Ga je mee op reis ?