26jan 2024
Dochter van je moeder - Workshop met familieopstellingen

Levensecht
Leidschendam

Deze workshop draait om de relatie met je moeder en de lijn van vrouwen in jouw familie. Een bijzondere ochtend, die je inzicht en verbinding geeft.

Deze ochtend staat in het teken van de relatie met je moeder en de lijn van vrouwen in jouw familie.
De relatie met je moeder heeft je hele leven veel invloed op je. Wat je bent tegengekomen in de verbinding met je moeder, is essentieel voor hoe je de wereld tegemoet treedt. Onbewust komt het terug in je werk, je relaties en je contact met andere vrouwen.
Hoe is jouw relatie met je moeder? Ontvang je warmte en steun van haar? Of zijn jullie meer afstandelijk? Deze workshop helpt je om de verbinding in liefde te herstellen en in je eigen kracht te komen.

Alle deelnemers doen mee met de oefeningen. Daarnaast is er voor twee vrouwen gelegenheid om met een eigen opstelling naar het thema te kijken. Als je jouw vraag in een opstelling inbrengt dan onderzoeken we samen wat onbewust een rol speelt in jouw relatie met je moeder.
De andere deelnemers zijn representant bij de twee opstellingen. Representeren geeft je ook inzicht in je eigen situatie en is een heel waardevolle ervaring.

Informatie

26 jan 2024 | Ontvangst vanaf 09:15 uur
09.30 - 13.00
45,00 Een eigen opstelling: 150 euro
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 7 deelnemers.

Waar?

Levensecht
Overgoo 1
2266 JZ Leidschendam

Contact

Dochter van je moeder - Workshop met familieopstellingen

Wat doe ik nog meer?

Levensecht
Familie- en systeemopstellingen
(Familie)opstellingen en systemisch werk
Levensecht
Leidschendam
Een familieopstelling is een prachtige manier om inzicht te krijgen in de (onbewuste) dynamiek in jouw familie. Deze dynamiek kan veel invloed hebben op wat jij nu nog voelt en ervaart en op hoe jouw (familie) relaties zich ontwikkelen.
Levensecht
02feb
Cursus
Cursus Familieopstellingen
Levensecht
Leidschendam
Deze Cursus familieopstellingen in een kleine groep geeft je verdieping en zelfinzicht. Elk mens en elke familie heeft zijn eigen verhaal. Als je deze verhalen leert kennen, begrijp je jezelf beter.
Levensecht
19jan
Workshop
Ochtend Familieopstellingen
Levensecht
Leidschendam
Elk mens en elke familie heeft zijn eigen verhaal. Als je deze verhalen leert kennen, begrijp je jezelf beter. Dat geeft je ruimte en vrijheid voor je eigen keuzes. Je bent van harte welkom bij deze familieopstellingen in een kleine groep.
Levensecht
15dec
Workshop
Ochtend Familieopstellingen (VOL)
Levensecht
Leidschendam
Elk mens en elke familie heeft zijn eigen verhaal. Als je deze verhalen leert kennen, begrijp je jezelf beter. Dat geeft je ruimte en vrijheid voor je eigen keuzes. Je bent van harte welkom voor een opstelling of om mee te doen als representant.
Levensecht
12jan
Workshop
Rust en balans in je gezin
Levensecht
Leidschendam
Ervaar jij onrust in je gezin? En blijft het patroon zich herhalen, wat je ook doet? Of zit je kind niet lekker in zijn vel en kun je de vinger er niet op leggen wat er aan de hand is? Dan is deze workshop met familieopstellingen iets voor jou.