Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21dec 2023
Drum en klankcirkel

FME Centrum
Den Haag

De klanken van de drum die resoneren met de klanken van moeder aarde, deze moeder aarde wil maar één ding en dat is dat jij jouw innerlijke staat van zijn laat stralen, stralen vanuit jouw hart, daar waar jouw ziel klopt en beweegt voor jou.

De klanken van de Drum, de Stem en andere instrumenten
De werking van klanken heeft  iets bijzonders omdat klanken bij uitstek van nature harmoniserend werken, wat  inwerkt op het lichaam, op onszelf, op onze gevoelens, emoties en herinneringen. Daarnaast werkt het ook door op ons energetisch systeem. Daardoor komen gevoelens los. Door de klank van o.a. een drum, ratel, stem of klankschaal ben je in staat jezelf te ontladen, spanningen los te laten en op een natuurlijke manier weer in evenwicht te komen. De klanken zij er om evenwicht te creëren, te herstellen en blokkades te breken. De trilling van een klank is krachtig en verplaatst zich snel door een lichaam. Ons lichaam bestaat ongeveer uit 80 tot 85 procent uit vloeistof (bloed, water, lymfevocht), waardoor een trilling heel veel kan losmaken in ons lichaam, tot in de kleinste cel, het gevolg is een innerlijke massage. 

Sjamanendrum
Dit prachtige instrument. Het verbindt je met je eigen ritme en hartslag samen met het ritme en de hartslag van moeder aarde. De klanken die uit de drum komen is een oertaal die je direct en diep raken. Door dit prachtige instrument te laten klinken ga je een reis maken naar de binnenwereld, naar je eigen ruimte, kracht en expressie. 

Vanuit een veilige bedding wil ik jou laten ervaren wat deze klanken voor jou kunnen betekenen, ontspanning, rust, innerlijke heling en energie. 

Drumcirkel
De klanken laten klinken in een groep. Meer informatie over de drumcirkel kijk op onze website. 

Informatie

21 dec 2023
19.00 - 21.15
20,00

Waar?

FME Centrum
Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

Drum en klankcirkel