Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03dec 2023
Biodanza in het water voor vrouwen

Biodanza 4 Happiness
Pynacker

Dansen/ bewegen in warm water voor vreugde, verbinding, verdieping en diepe ontspanning.

Dansend/ bewegend in het water. We zullen ons overgeven aan het element water. Door het aanpassingsvermogen van het water, de kracht ervan en de mogelijkheid om zonder zwaartekracht te zijn kunnen we vloeiend bewegen en voelen.We dansen afwisselend alleen, samen, in kleine groepjes of met  heel de groep.
De muziek en de beweging brengt ons in een stemming die ons lichaam, door de vrijheid van het water, kan volgen en we kunnen mee stromen met  dat wat er is. Je hoeft niet te kunnen zwemmen om te bewegen/ te dansen in het water.
Door de biodanza komen er positieve gevoelens vrij en de overige effecten zijn te lezen op de pagina
" het effect van  biodanza."Ook als je gewicht- en/ of gewrichts-problemen hebt, is het zalig om in het warme water te bewegen en verder te ontspannen. Water is in staat om je de balans te laten ervaren tussen  lichaam, geest en ziel.
Het verhoogt de basisstemming en bezit speciale anti-Stress-effecten. Vervolgens wordt het somatische zenuwstelsel versterkt, relaxatie bevorderd en de functie van de bijnieren positief beïnvloed. Onze hele huid is in contact met water, zachte bewegingen en aanrakingen van andere personen in dit element geven ons het gevoel van welzijn en plezier.Het warme water werkt verzachtend, het opent, het omhult, het ontspant, het ontvangt.
Je kunt loslaten, het water neemt op wat zich vast heeft  gezet en  laat je achter met een zacht  lijf.We dansen met onze badkleding aan.
 

Informatie

03 dec 2023
10.30 - 12.00
25,00
Minimaal 10 deelnemers.
Maximaal 14 deelnemers.

Waar?

Therapeutenbad van Saunacentrum Centre Du Lac
Katwijkerlaan 105
2641PE Pynacker

Contact

Biodanza in het water voor vrouwen