Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

15dec 2023
Soundjourney Co-Creatie

Indigo Flow
Naaldwijk

Dit is een CoCreatie tussen Indigo Flow en Raymond Vijverberg, en dit is een mooie Soundjourney

Stel je een betoverende avond voor waarin je zintuigen worden meegenomen op een reis diep in de wereld van geluid. Ons evenement, "Soundjourney Co-creatie," nodigt je uit om de alledaagse wereld achter je te laten en je onder te dompelen in een sonische ervaring als geen ander.

Tijdens deze soundjourney nemen wij je mee op een transcendente reis door geluidsgolven en trillingen. Laat jezelf volledig ontspannen terwijl je plaatsneemt in een comfortabele, rustige omgeving. Sluit je ogen en laat de klanken je omhullen, terwijl je jezelf verliest in een wereld van tonen, ritmes en melodieën.

Deze soundjourney is ontworpen om te dienen als een therapeutische ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Het zal je helpen om stress los te laten, je geest te kalmeren en een diep gevoel van welzijn te ervaren. Je zult merken dat je geest en lichaam harmoniseren terwijl je luistert naar geluiden die variëren van meditatieve klanken tot opwekkende deuntjes.

Of je nu een ervaren mediteerder bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om te ontspannen, deze soundjourney heeft voor iedereen iets te bieden. Dus sluit je aan bij ons aan voor een avond van verkenning van geluid en genezing. Laat je zintuigen ontwaken en je geest tot rust komen tijdens deze magische reis door geluid. Kom met ons mee op deze reis en ontdek een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

Aanmelden via infoindigoflow of 0613086802, of via infoblisslifework

Kosten €35,- bij voorkeur cash
 

 

 

Informatie

15 dec 2023 | 19:00 inloop, 19:15 Begin, 21:30 einde
19.00 - 21.30
35,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Bliss Life Work
Kleine woerdlaan 15a
2671CA Naaldwijk

Soundjourney Co-Creatie