13dec 2023
Jaarwiel Winter - Waterelement- Stress en spanning loslaten uit psoasspieren en bekken voor vrouwen

Boomvrouw - Healing Tao en sjamanisme
Den Haag

Oefeningen voor vrouwen, opladen van yin en waterelement. Ontspanning van nieren en psoasspier, de spiegel van de ziel waar stress vast gaat zitten. Ervaren diepe stilte, rust en noordkracht, waarmee we onze levensenergie opladen voor een nieuw jaar.

Yin, stilte, rust, waterkracht, loslaten van vastzittende stress en opladen van je energie, dat is wat je gaan doen.
Je vrouwelijke waterelement volledig laten stromen en zacht laten worden, vloeien en smelten in het yin van de winter.
In het jaarwiel verbinden we ons met de energie van de winter. De natuur heeft zich volledig teruggtrokken diep in de aarde om energie te verzamelen voor een nieuwe cyclus van groei. Als vrouwen gaan wij dezelfde cyclus door en in deze winterserie gaan wij ons door middel van chigong oefeningen verbinden met het winter element in ons lichaam.  We gaan de organen die verbonden zijn met het water en de winter, de nieren en de blaas diep ontspannen. We besteden veel aandacht aan het loslaten van spanning uit de psoasspier, ook wel spier van de ziel genoemd, waarin alle ervaringen van stress die wij meemaken wordt opgeslagen. Door zachte oefeningen ontspannen we deze spier, waadoor we weer vol in verbinding kunnen komen te staan met de aarde en haar energie op kunnen nemen, zodat we gevuld met levensenergie naar het voorjaar toe kunnen bewegen. Een bekken gevuld met zacht stromend water.
Daarna gaan we het hormonale stelsel en de hormonale klieren door middel van klank op een hele subtiele manier in balans brengen.

Deze serie zal je nieuwe levenskracht geven voor de lente en je verbinden met je diepe vrouwelijke wijsheid van je bekken.

Welkom! Reserveer jouw plekje in deze kring van vrouwen

 

Informatie

13 dec 2023 t/m 14 feb 2024 | woensdagochtend: 13 en 20 december 2023 17, 24, 31 januari en 14 februari 2024
10.00 - 11.15
140,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Zee van Licht
Prins hendrikplein 18
Den Haag

Jaarwiel Winter - Waterelement-  Stress en spanning loslaten uit psoasspieren en bekken voor vrouwen