14okt 2023
2-daagse Tera-Mai Reiki cursus - met de 4 elementen water/lucht/vuur/aarde

Balanspunt
Den Haag

BRENG JEZELF WEER IN BALANS MET REIKI Reiki helpt bij het herstellen van evenwicht tussen lichaam en geest. Door jezelf Reiki te geven spreek je het zelf genezend vermogen van het lichaam aan en draagt bij aan de heling op natuurlijke wijzen.

Tevens ontstaat er meer verbinding met je lichaam en word je geaard zodat je beter kan omgaan met de gevoeligheid in jezelf.

Van de vier elementen is Reiki het Aarde-element. Goed geaard zijn is de kern van alles. Vooral als we hooggevoelig zijn zullen we een manier willen vinden om hier mee om te gaan. Naast het element Aarde, werken we met vuur/water en lucht. Deze vorm van Reiki biedt vooral de mogelijkheid om blokkades, emotionele belasting sneller los te laten en kan gezien worden als een versterking en uitbreiding van de tot nu toe gebruikte vorm van Reiki.

Na de Reikicursus kun je jezelf en anderen Reiki-behandelingen geven. Tijdens de cursusdagen leer je een aantal behandelwijzen voor specifieke doeleinden, zoals bijvoorbeeld mentale heling en emotionele heling. Tevens ga je oefenen met de traditionele vorm van het geven van een Reiki-behandeling.

DATA CURSUS LEVEL 1
14 oktober deel 1: 11.00 - 16.00 en
12 november deel 2: 10.00 - 18.00 uur

MEER INFO & AANMELDEN
Om je goed te kunnen begeleiden is de groepsgrootte maximaal 6 personen.
De cursus kost € 297 inclusief uitgebreid werkboek.

Wil je je aanmelden of meer weten? Kijk op de website of mail me. 

Informatie

14 okt 2023
11.00 - 16.00
297,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Balanspunt
Laan van Meerdervoort 1587
2555 BR Den Haag

2-daagse Tera-Mai Reiki cursus - met de 4 elementen water/lucht/vuur/aarde