Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11nov 2023
Verdiepingstraining: Sjamanisme & Systemisch werk ~ de Reis van Jouw Leven

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Den Haag - Scheveningen

Zeven dagen met een gouden randje, waarin je kennis gaat krijgen, je kennis gaat verdiepen, je kunt onderdompelen en vooral gaat ervaren hoe het grootse magische Veld van het Sjamanisme en Systemisch Werk werkt. Voor jou, voor alles en iedereen.

Sjamanistische rituelen en technieken staan aan de basis van dit persoonlijke Verdiepingsjaar. De kracht en energie van het Medicijnwiel vormen de ‘leidraad’ in dat wat je gaat ervaren. Het Medicijnwiel is al even oud als het leven zelf. Overal op de wereld zijn deze magische cirkels van stenen gevonden. Het symboliseert de kringloop van het leven en de schepping. Het Medicijnwiel is gebaseerd op de vier windrichtingen, verbonden met Moeder Aarde en Vader Hemel, en daarmee verbonden met alles wat leeft. En alles wat leeft, is verbonden met deze cyclische oneindigheid. Jij dus ook.

Daarnaast ga je (veel) systemisch aan het werk, ook bekend als ‘(familie-) opstellingen’. Systemisch werk sluit qua energie naadloos aan bij het werk binnen het sjamanisme. Beiden maken gebruik van hetzelfde energetische Veld, beiden op hun eigen manier en beide even helder, mooi en zo Zuiver als wat. Binnen alles wat je gaat doen/ervaren, is er de grote uitnodiging om dit op jouw manier eigen te maken. Ik faciliteer. Ik reik aan. Deel wat ik kan delen. Jij ontvangt. Verwerkt. En neemt mee in jouw leven. Om verder te delen. Uit te dragen. Te leven. Volledig authentiek.

Informatie

11 nov 2023 | overige data: 16/12 - 27/01 - 24/02 - 23/03 - 20/04 - 25/05
10.00 - 18.00
2.477,0 incl. voeding voor lichaam & ziel
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Koek & Hopi
Keizerstraat 40B
2586 BK Den Haag - Scheveningen

Verdiepingstraining: Sjamanisme & Systemisch werk ~ de Reis van Jouw Leven