Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03nov 2023
Basistraining Sjamanisme; in Verbinding met jouw Natuur

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Scheveningen - Den Haag

- Ik kijk terug op 4 avonden, die mij steeds weer hebben verwonderd. Wat een rijkdom heb ik ontvangen, die mij óók niet meer loslaat, want de Kennis wil zélf ont-dekt worden. Dat geeft mij zelfvertrouwen! - (Aaltje)

Vier avonden die zullen bijdragen in het (her-) vinden of bekrachtigen van jouw natuurlijke ritme en zijn. Vier avonden waar je gaat reizen op het ritme van de drum, je voorouders ontmoeten, de klank van je ziel hervinden en jouw levenspad lopen met de hulp van het Medicijnwiel.

Ik werk oprecht met maximaal 6 zielsverwanten, zodat er voor iedereen genoeg tijd en ruimte is voor een gegronde ervaring.

"Het opnieuw in contact komen met deze oeroude levens-wijsheden heeft mij laten zien en voelen wat er in mij leeft, heeft geleefd en wat ik te leven heb. Het heeft mijn contact met en het vertrouwen in de natuur, en alles wat er is, herstelt en verdiept. Het heeft mij laten zien wat schaduw is, en wat licht. Zonder licht, geen schaduw. Het heeft mij laten voelen hoe groot en sterk de verbinding is met álles om ons heen; hoe de bomen, de wind, de maan en de sterren met elkaar communiceren. Het heeft mij in contact gebracht met een manier van ‘dood’-gaan, zodat ik nog meer kon voelen wat leven is. Het heeft mij laten zien dat niets voor niets is en dat er altijd hulp is. Leven heeft een ritme. Net als ademen. Net als de seizoenen. Net als dat iedere dag de zon op gaat en ook weer onder. En als je jouw ritme vindt, binnen het ritme van het leven, dan is dat een groot cadeau. Dan gaan de dingen kloppen. In het ritme van je hart."

Informatie

03 nov 2023 | overige data: 17 ~ 24 november & 01 december
19.00 - 22.00
375,00 incl. voeding voor lichaam & ziel
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Koek & Hopi
Keizerstraat 40B
2584 BK Scheveningen - Den Haag

Basistraining Sjamanisme; in Verbinding met jouw Natuur

Wat doe ik nog meer?

De Medizijnsvrouw
13sep
Training
Basistraining Sjamanisme; in Verbinding met jouw Natuur
De Medizijnsvrouw
Scheveningen - Den Haag
4 mooie avonden die zullen bijdragen in het (her-) vinden of bekrachtigen van jouw natuurlijke ritme en Zijn. Reizen op het geluid van de drum, je krachtdier, voorouders en de klank van je ziel ontmoeten, en jouw levenspad lopen via het Medicijnwiel.
De Medizijnsvrouw
21jun
Evenement
Shamanic Summer Solstice ~ overvloed / abandance
De Medizijnsvrouw
Den Haag - Scheveningen
Een heerlijke avond om de Overvloed in jezelf en alles wat de natuur laat zien te verwelkomen! Wat betekent Overvloed voor jou? We gaan reizen op de drum. Dansen. Vóelen! Elke cel in jezelf vervullen, met… jouw eigen energie… de zon in jou...
De Medizijnsvrouw
28jun
Workshop
Systemic Journey ~ Opstellingen van de Ziel
De Medizijnsvrouw
Den Haag - Scheveningen
Een prachtige krachtige dag om jouw Ziel te ontmoeten. In een veilige setting, met een kleine groep, gaan we oprecht diepzielduiken. Een systemische reis maken. Want, we hebben het vaak wel over de Ziel, en hoe mooi is het om haar écht te voelen?
Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Sjamanisme
Shamanic Journey
Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Den Haag
Je bent welkom om te komen ervaren wat sjamanisme voor jou kan betekenen. Heb je vragen over je zelf, of waar je staat in jouw leven, dan bieden sjamanistische rituelen een prachtig pad vol ontdekkingen, inzichten en nieuwe wegen.
Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Familie- en systeemopstellingen
Systemic Journey
Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Den Haag
Welkom bij mijn praktijk voor sjamanistisch & systemisch werk. Ik zou bijna willen zeggen: Welkom in mijn Wondere Wereld… Een plek waar ik met zorg om ga met jouw vraagstukken en er ruimte is voor jou. Individueel en in groepsverband .