Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19apr 2024
werkplaats 'je eigen weg' (deel 1)

Heidi Vijverberg, therapie & coaching
Den Haag

Nog twee plekjes vrij! Wil jij in deze hectische wereld jouw weg zien te ontdekken aan de hand van je verlangens, je oerouders (belangrijke begeleiders), je talent (ja, dat ene) en je essentie? Vrijdag 19 april start de werkplaats 'je eigen weg&a

Deze gouwe ouwe start weer in het nieuwe jaar, er zijn nog twee plekken vrij!

De wereld staat op z'n kop en er gebeurt van alles om je heen. Hoe blijf je dicht bij jezelf? Hoe zorg je dat je doet wat echt goed is voor jou? Wat is jouw pad, en hoe blijf je op koers? Verdwalen ligt altijd op de loer. Hoe vind je de weg naar huis? En waar verlang jij nu ten diepste naar? Met deze vragen ga je aan de slag in deze werkplaats. 

In deel 1 ga je je richtingaanwijzers onderzoeken: je verlangens, je talent, je ware natuur. Wat leeft er ten diepste in jou? In deel 2 ga je aan de slag met dat wat je belemmert in het gaan van je eigen weg: je draken en de vervormingen van je essentie. 

Een greep uit de werkvormen: visualisaties, lichaamswerk, opstellingen, schrijven, de natuur in, stilte. En we delen met elkaar hoe de reis verloopt. Steeds begrensd. Het is geen therapiegroep, maar je zult merken dat het enorm ondersteunend is om met elkaar de reis te maken. Na elke bijeenkomst krijg je opdrachten, heb je contact met een maatje en krijg je tussendoor van mij ook nog voorbereidingswerk voor de volgende keer. 

Durf jij het aan om te onderzoeken wat echt jouw pad is? En vind je dat ook spannend? Dan ben je van harte welkom.

Informatie

19 apr 2024 t/m 06 sep 2024
10.00 - 16.30
595,00 Er kan ook gespreid betaald worden, je krijgt dan een factuur per bijeenkomst.
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

In mijn praktijk
Westeinde 175P
2512 GX Den Haag

Contact

werkplaats 'je eigen weg' (deel 1)