Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27mei 2023
Met Hart en Ziel: basiscursus sjamanisme

Ruimte voor Ontwikkeling
Den Haag

Een sjamanistische reis in contact met je ziel. Wat is helend voor jou? Wat inspireert je? Wat is jouw krachtdier? Je ervaart de kracht van een medicijnwiel en van rituelen. We sluiten de cursus af met een medicijnwandeling in de natuur.

In ons dagelijks leven is het soms lastig om tijd vrij te maken om in contact te komen met wat er ten diepste in ons leeft, ons onderbewuste. De taal van ons hart en onze ziel wordt vaak gesproken in beeldentaal. Je krijgt in deze cursus van manieren aangereikt om deze taal te leren verstaan, waardoor je meer duidelijkheid verkrijgt over wie je bent in het hier en nu en wat helend voor je kan zijn.
Het pad van de sjamaan is een pad van jezelf beter leren kennen en heel worden. Zorg dragen voor jezelf, de ander en voor Moeder Aarde. Geïnspireerd worden door je diepste zelf! Het sjamanisme heeft een oeroude traditie, waarin centraal staat dat alles en iedereen bezield is en met elkaar verbonden.


We gaan ervaren hoe het is om een trance reis te maken: een diepe meditatie/visualisatie, op het ritme van de trom. We gaan een avond met elkaar een medicijnwiel leggen en ervaren wat ons dat brengt. We gaan beleven wat rituelen voor ons kunnen betekenen. Verder gaan we een avond verkennen hoe klank en ritme op ons inwerken, van onze stem en van instrumenten. Hoe ons dat diep kan raken. We sluiten af met een ochtend, waarop we een medicijnwandeling gaan maken. We gaan op pad met een vraag en de natuur zal werken als een spiegel voor ons en ons net dat bieden, wat nodig is op dat moment.

Informatie

27 mei 2023 | 27-05, 3-06, 10-06, 17-06 en 18-06.
9..45 - 12.45
225,00

Waar?

Ruimte voor Ontwikkeling
Q.A.Nederpelstraat 49
Den Haag

Contact

Met Hart en Ziel: basiscursus sjamanisme