Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03apr 2023
Avond Familieopstellingen

Levensecht
Leidschendam

Elk mens en elke familie heeft zijn eigen verhaal. Als je deze verhalen leert kennen, begrijp je jezelf beter. Dat geeft je ruimte en vrijheid voor je eigen keuzes. Je bent van harte welkom voor een opstelling of om mee te doen als representant.

Met een familieopstelling krijg je op een diepere laag helderheid en richting rond een vraag of thema waar je mee zit. Je ervaart waar het in de kern om draait. Loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan? Zit je 'vast' in patronen en wil je daar graag je eigen weg in gaan vinden? Is er een familielid waarmee de relatie moeizaam is?
Een familieopstelling kan je veel inzicht geven in de onzichtbare processen en patronen. Het is een liefdevolle en effectieve methode om antwoord te krijgen op een concrete vraag of op een thema dat je bezig houdt. Het kan een vraag zijn over (spanningen in) je familie, maar het kan ook bijvoorbeeld gaan over een patroon dat je wilt doorbreken of een thema waar je steeds weer tegenaan loopt.  Verstrikkingen in je familie zijn (onbewust) van grote invloed op jou. Met een opstelling krijg je inzicht in de dynamieken die spelen in jouw familie. Dit gebeurt zonder oordeel, het een is niet beter dan het ander.  

Bij een familieopstelling werken we met representanten. Als representant kun je gevraagd worden om in een opstelling de plek van bijv een familielid in te nemen. Het bijzondere is dat je daarbij dingen gaat ervaren die passen bij die persoon op die plek. Representeren is een waardevolle ervaring, je gaat meestal zelf ook met nieuwe inzichten naar huis. 

Deze avond familieopstellingen is in een kleine groep.
 

Informatie

03 apr 2023 | Ontvangst vanaf 18:45 uur
19.00 - 22.00
25,00 Voor een eigen opstelling betaal je 135 euro
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 7 deelnemers.

Waar?

Levensecht
Overgoo 1
2266 KA Leidschendam

Contact

Avond Familieopstellingen