Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24mrt 2023
OPEN MIC: POËZIEDAG

Pluk Den Haag
Den Haag

Op 24 maart blijft onze lunchroom wat langer open; we verwelkomen de lente met poëzie, schrijfsels en gedichten.  Iedereen die een gedicht wilt voordragen, jong en oud, is van harte welkom!

OPEN MIC: POËZIE DAG | 24/03 16.00-18.00 | LENTE 

‘’Rozen zijn rood
viooltjes zijn blauw
kom de lente vieren op Pluk! Den Haag
24 maart, dat is gauw!’’

Op vrijdag 24 maart blijft onze lunchroom wat langer open: we verwelkomen de lente. Aan de hand van poëzie, gedichten en schrijfsels brengen we een dichterlijke ode aan het mooiste seizoen van het jaar. 
Mensen kunnen deelnemen en hun zelfgeschreven gedicht voordragen aan het publiek. Er zal een collectief zijn die de avond host. Iedereen die een zelfgeschreven gedicht wil voordragen, is van harte welkom en krijgt een mocktail. Het is leuk als het thema van het gedicht rond lente draait. Kom gezellig langs en genieten van lokaal talent. Onze lunchroom is open voor iedereen, voor kinderen ne volwassenen. Tot dan!

Informatie

24 mrt 2023
16.00 - 18.00

Waar?

Pluk Den Haag
Loosduinse Hoofdstraat 1184a
2552AV Den Haag

Contact

OPEN MIC: POËZIEDAG

Wat doe ik nog meer?

Pluk! Den Haag
Natuur, Tuin en Landschap
Heempark, pluk- en moestuinen, kinderboerderij
Pluk! Den Haag
Den Haag
Een groot heempark voor spannende speurtochten en boeiend natuurbeleven Pluktuinen en dierenweides, scharrelende kippetjes en aaibare katten. En ons achterland waar je elke week je eigen maaltjes mag oogsten: hoe leuk is dát! 
Pluk Den Haag
21apr
Evenement
Vegan Fine Dine
Pluk Den Haag
Den Haag
Laat je verrassen door onze chefs met 5 gangen seizoengebonden gerechten.  Bio, plantaardig en overgoten met liefde.  Wij trekken alles uit de kast en maken er een unieke pluk! ervaring van.
Pluk! Den Haag
Winkels
Het Pluk!Winkeltje vol cadeautjes, ingemaakt lekkers en alles voor duurzaam huishouden
Pluk! Den Haag
Den Haag
Kom je langs, in onze vernieuwde boerderijwinkel? Je slaagt er altijd voor heerlijke, gezonde en bijzondere dingen - en perfecte cadeautjes! Open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, van 10 tot 16 uur.
Pluk Den Haag
29apr
Theater
Theatermonoloog: 'Terug!'
Pluk Den Haag
Den Haag
Een warm poëtisch traktaat, kwetsbare woorden en beelden in een spannende monoloog verpakt. De vertelling over een jong leven dat plots een ander richting wordt ingestuurd, naar een tweede geboorte van een andere Rein.
Pluk Den Haag
15apr
Evenement
Lentebloesemmarkt
Pluk Den Haag
Den Haag
Met onder andere, een tuindershindernisbaan, stekjesruil, wildplukken, mini markt, plantjes van het achterland, bij-les, en heerlijk vegan eten!  Zien we je dan? 
Pluk! Den Haag
Horeca & Catering
Biologische lunchroom met heerlijke taart, perfecte koffie en thee en vegetarische daghappen, tostis
Pluk! Den Haag
Den Haag
Lekker in de lunchroom, lui loungen in de kinderhoek of zongenieten op het terras naast de dierenweide: bij Pluk kan véél.