Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10jun 2023
Voorouder SPECIAL: Ontmoeting met jouw Voorouders (vol)

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Den Haag - Scheveningen

Een prachtige dag om te.reizen op de drum naar jouw Voorouderveld en tot 7 generaties terugstappen Om vervolgens het collectieve voorouderveld te ontmoeten en daar te ontvangen, te ervaren wat voor jou van belang is: helend en verhelderend.

Alles wat jij nu, in dit leven bij je draagt, wie jij bent geworden, als vrouw, als man, gaat 7 generaties terug. Althans, dat gaat natuurlijk nog veel verder terug. En ‘men’ zegt dat dit deel van jouw voorouderlijke geschiedenis nog echt voelbaar is, in en door jou.

Natuurlijk ben jij jouw eigen unieke jij. En misschien herken je ook een gevoel van: “dit is niet van mij”. Je voelt dat je ‘iets’ bij je draagt, en dat ‘iets’ klopt niet met hoe jouw leven nu ís: een emotie, een patroon wat je maar niet doorbroken krijgt, een zwaarte, een leegte, een onverklaarbaar verdriet? It could be anything…

Of, je voelt dat er kwaliteiten in jouw verborgen zitten, die je (nog) niet écht kunt léven! In jouw voorouderlijke lijn, zit of leeft een oerkracht, het goddelijke, de krijger, … Om daar weer mee in contact te komen, kan ongelooflijk helend Zijn. Steun geven. Een nieuwe vorm van hartgedragen daadkracht. En de mogelijkheid om deze kwaliteiten weer helemaal te integreren in jouw leven.

Door (letterlijk) terug te stappen in jouw Voorouderlijn, krijg je op een ander niveau een dieper begrip voor jij bent geworden. Je kunt daar laten wat niet van jou is. De energie, een dieper weten, meenemen die wel dienend is, in dit leven, voor jou, en de jouwen.

Informatie

10 jun 2023
10.00 - 17.00
111,00 inclusief lunch
Minimaal 20 deelnemers.
Maximaal 52 deelnemers.

Waar?

Koek & Hopi
Keizerstraat 40B
2586 BK Den Haag - Scheveningen

Voorouder SPECIAL: Ontmoeting met jouw Voorouders (vol)