Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25aug 2023
Zweethut Ceremonie

Ruimte voor Ontwikkeling
Den Hoorn

Ieder seizoen kun je je via deze ceremonie verbinden met een diepere laag in je, voorbij het alledaagse. Zo is er jaarlijks een hut rond het Oosten (lente), Zuiden(zomer), Westen(herfst) en Noorden(winter). Een dag om op te schonen en te helen.

De zweethut is een lage koepelvormige hut. We bedekken de hut met dekens. Buiten brandt een vuur om de stenen die we intenties hebben gegeven te verhitten. De stenen worden naar binnen gebracht en de zweethut wordt gesloten. Water wordt over de hete stenen gegoten om de intenties te bekrachtigen. De stoom die hierbij ontstaat verwarmt en omarmt ons.
Nu is het tijd om naar binnen te keren en ons open stellen voor de krachten in ons en om ons heen. Te laten gebeuren wat er mag gebeuren. De watergieter begeleidt de ceremonie. In de hut wordt er gezongen, gemediteerd en wat er verder ook maar wil ontstaan. Het is bijzonder om zo in het donker in contact met Moeder Aarde, het water, het vuur en onze adem te zijn.
Je zult opgeschoond en gevoed huiswaarts keren.

Ieder seizoen kun je je via deze ceremonie verbinden met een diepere laag in je, voorbij het alledaagse. Zo is er jaarlijks een hut rond het Oosten (lente), Zuiden(zomer), Westen(herfst) en Noorden(winter). Een dag in verbinding met alle elementen en vooral ook met jezelf.

 

Informatie

25 aug 2023
10.00 - 19.30
125,00

Waar?

Community Avalon
Veenakkerweg 5
2635 NC Den Hoorn

Contact

Zweethut Ceremonie