07feb 2023
De kracht van schrijven in coaching

Sarah Muiderman Intuïtief Schrijven
Online via Zoom

Ben jij coach of therapeut en wil je leren hoe je reflectief en intuitief schrijven kunt inzetten voor jouw cliënten? Geef je dan op voor de online training ‘De kracht van schrijven in coaching’.

Ben jij coach of therapeut (of ben je van plan dat te worden) en wil je de meerwaarde ervaren van reflectief schrijven, zodat je dat doelgericht kunt inzetten voor jouw cliënten? Geef je dan op voor de training ‘De kracht van schrijven in coaching’. In deze online training leer je hoe je schrijven als techniek kunt inzetten in je praktijk en ontdek je welke schrijfoefeningen passen bij jouw manier van werken.

Tijdens de training schrijf je zelf veel. Om het schrijven als instrument te kunnen aanbieden, is het belangrijk dat je het schrijven eigen maakt. Als jij weet hoe inzichtgevend, helend, inspirerend, leuk en hoopvol schrijven kan zijn, en wanneer en hoe het werkt, kun je het gerichter aanbieden aan je cliënten. Als deelnemer van deze training oefen je, naast heel veel zelf schrijven, ook in het mindful luisteren naar elkaars teksten.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De online training bestaat uit zes bijeenkomsten en wordt gegeven via Zoom. De prijs is 295 euro (over dit bedrag is geen BTW verschuldigd). De training zal zijn op dinsdag van 19.00 tot 21.30 uur op de volgende data: 7 en 21 feb, 21 en 28 maart, 4 en 18 april 2023. Mail naar sarahintuitiefschrijven om je aan te melden.

SCHRIJVEN IN COACHING
Veel coachingstechnieken lenen zich goed voor reflectief schrijven. In de training komen o.a. de volgende technieken en methodes voorbij: voice dialogue, oplossingsgericht coachen, systemisch werk en lichaamsgericht coachen.

 

Informatie

07 feb 2023 t/m 18 apr 2023
19.00 - 21.30
295,00

Waar?Online via Zoom

De kracht van schrijven in coaching