Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23sep 2022
Training over voeding, leefstijl en ontwikkeling - JIJ bent het waard

De Zeeboezem-FME Centrum
Den Haag

Zet jezelf in het middelpunt van het leven wat jou gegeven is en neem de regie nu in eigen handen. Volg je hart daarin. JIJ BENT HET WAARD. De training waarin jij jou eigen leefstijl gaat bepalen, waar jij het geluk in vindt.

Wil jij:

  • Rust in je hoofd?
  • Meer ontspanning?
  • Meer energie?
  • Bewust worden hoe belangrijk voeding en beweging voor je is?
  • Bewust worden wat gedachten en emoties met je doen
  • Ervaren wat een bewuste ademhaling voor jou kan betekenen?
  • Ervaren wat het loslaten van vastgeroeste patronen voor jou kunnen betekenen?

Het leven wat jij, ik en ieder mens om ons heen leeft is een bijzonder iets. Ieder van ons heeft een eigen leefstijl gecreerd. Patronen uit onze opvoeding,  jeugd, werk, sociale contacten en cultuur. Hier is geen goed of fout aan. Het mooie is juist, als je bewust wordt van de leefstijl die je nu leeft en waar jij je niet echt gelukkig bij voelt, jij zelf iets kan doen om deze patronen van leefstijl te doorbreken.

Deze training heb ik gemaakt vanuit mijn levenservaring, de kennis die ik heb opgedaan en nog stees blijf opdoen en de wijsheid dit tot mijn komt. In 8 hoofdstukken vertel ik meer over voeding, beweging, gedachtepatronen, emoties, rust in je hoofd, zingeving, energie, ontspanning en kracht van ademhaling. Daarin zal je zelf ook diverse opdrachten, vragen en oefeningen gaan maken en doen.

Wil jij jouw leefstijl veranderen, zodat jij meer rust gaat ervaren en daarbij  je energie gaat verhogen? Dit eventueel in combinatie met coaching en behandelingen? Dat kan!Kijk op de website voor meer informatie en neem voor vragen contact met mij op via WhatsApp of het contactformulier. 

Volg je hart, Jij bent het waard. 

Informatie

23 sep 2022 | Datum en tijd in overleg
9.30 - 18.00
Prijs zie website

Waar?

De Zeeboezem-FME Centrum
Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

Training over voeding, leefstijl en ontwikkeling - JIJ bent het waard