Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

08okt 2022
Oerzang Weekend

Marius Engelbrecht Stemexpressie
Den Haag

Oerzang is een ontdekkingsreis in klank! Een ontdekkingsreis in de wereld van klank en ziel. Klinken, zingen, dansen, ontmoeten, jamsessies en veel meer. Je eigen pure ongepolijste stem ontdekken en bevrijden en vanuit je diepste kern klinken.

Oerzang is een ontdekkingsreis in klank!
Een ontdekkingsreis in de wereld van klank en ziel. Klinken, zingen, dansen, ontmoeten, jamsessies en veel meer. Je eigen pure ongepolijste eerlijke stem ontdekken en bevrijden en vanuit je diepste kern klinken – dat is oerzang.
Als je jouw pure stem klinkt, zonder de vele laagjes van schroom en gêne of juist van je best doen en alles wat je geleerd hebt (allemaal gewone en herkenbare laagjes, maar als die smelten gebeurt er iets heel bijzonders) dan hoor je opeens een stem die vanzelf lijkt te komen, een stem die je misschien nog helemaal niet kende. Dan is klinken of zingen pure magie, elke keer weer. Het lied van je hart, lied van je buik, lied van jouw diepste wezen.
Oerzang is ook de weg van de moed en overgave om bij je echte stem en je diepste zelf te komen. Door jouw klanken en wat je daarbij tegenkomt kun je ontdekken hoe je staat in het leven, wat je tegenhoudt en wat je juist helpt om helemaal te zijn. In je stem zijn je ziel en je leven verborgen.
Het weekend wordt gegeven door Marius Engelbrecht.
Zaterdag 8 oktober: 10 uur tot ongeveer 21.30 uur. Zondag 9 oktober: 10 tot 17 uur.
Plaats: De Aap, Den Haag.
Prijs: € 340,-. De prijs is inclusief avondmaaltijd op zaterdag.
De lunches zijn vrij. Neem zelf iets mee of eet in de buurt. We zijn in het centrum, dus genoeg gelegenheden.
Als je wilt overnachten neem contact op, we hebben een lijst met hotels en B & B’s in de buurt.

Informatie

08 okt 2022 t/m 09 okt 2022
10.00 - 17.00
340

Waar?

De Aap, zij-ingang
Westeidne 175k
Den Haag

Oerzang Weekend