12aug 2022
Shamanic Summer Weekend: the Magic of the Medicinewheel

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Den Haag - Scheveningen

Een weekend volledig in het teken van de Magie van het Medicijnwiel. Wie mij / mijn werk, weet dat ik groot fan ben van de (helende) kracht van het Medicijnwiel. De verbinding die het brengt met het Leven zoals het zich laat zien.

Dit weekend duiken we diep in ‘the teachings of the medicinewheel', zodat je na dit weekend zelf weet hoe je het Medicijnwiel kunt leggen én gebruik kunt maken van de Magie van het Medicijnwiel. Op jouw eigen unieke Wijze!

Vrijdagavond komen we samen, onder het licht van de Volle Maan. Een avond om kennis te maken en te delen met elkaar; waarom ben je gekomen, wat zijn jouw verwachtingen?

Daarnaast ga je reizen op het geluid van de drum, om dichter en dieper bij jouw eigen Medizijn te komen. We dragen allemaal ons eigen unieke Medicijn in ons. Een Medicijn is een kwaliteit: dat wat jij te brengen hebt in deze Wereld!

Zaterdag gebruiken we dag om de krachten van de Vier Windrichtingen, Moeder Aarde & Vader Hemel te ervaren en te onderzoeken. Er is veel over geschreven, het Medicijnwiel is oer oud, en het is (voor mij) belangrijk dat jij, dat wij, ook hier onze eigen ideeën, visies en ervaringen aan kunnen toevoegen. Dat wat past bij deze Tijd!

Zondagochtend gaan we bij opkomende zon op pad om een Medicijnwandeling te maken, om in samenwerking met de natuur jouw krachtvoorwerpen / -dieren te ontdekken die voor jou kloppen op de verschillende plekken die het Medicijnwiel markeren.

In de middag gaan we samen  jouw Medicijnwiel leggen, én daarin jóuw Medicijn (her) ontdekken. Je gaat naar huis met jouw (heilige) voorwerpen, kennis over het Medicijnwiel en hoe je dit toe kunt passen in jouw leven of werk, én jouw Medizijn…

Informatie

12 aug 2022 t/m 14 aug 2022
19.00 - 16.00
375,00 incl. lunch
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Koek & Hopi
Keizerstraat 40B
2586 BK Den Haag - Scheveningen

Shamanic Summer Weekend: the Magic of the Medicinewheel

Wat doe ik nog meer?