Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

15jul 2022
Stilte Retreat | weekend

Wajid OSHO Meditatie Centrum
Den Haag

We laten deze week de hectiek van de buitenwereld helemaal achter ons. Telefoons gaan uit en blijven uit. Geen TV, radio of krant, geen discussie en geen beslissingen te maken.

"The silence that follows the storm is the deepest, the most profound.” OSHO

Verstilling en vertraging, dat zijn de onderliggende bewegingen die we tijdens dit weekend zullen maken. Individuele verstilling en vertraging, in de veilige en liefdevolle bedding van een kleine groep. We laten de hectiek van de buitenwereld helemaal achter ons. Telefoons gaan uit en blijven uit. Geen TV, radio of krant, geen discussie en geen beslissingen te maken. Alleen de beslissing om diep af te dalen naar de stilte. Stilte en vertraging als toegangspoort naar het nu, als toegangspoort naar de kracht en de waarheid in ons.

Het weekend is volledig in stilte en iedere vorm van contact met elkaar, ook oog contact, wordt vermeden. Want ook in oogcontact kunnen hele verhalen worden uitgewisseld en de verhalen.. die laten we deze dagen los.

Je verblijft het hele weekend in en rond Wajid, inclusief overnachtingen. De dagelijkse maaltijden (vegetarisch) worden voor je bereid. Kosten voor de stilte retreat, het verblijf en de maaltijden zijn in totaal 130 euro. Het volledige programma vind je op onze website.

Informatie

15 jul 2022 t/m 17 jul 2022
19.00 - 17.00
150,00 inclusief overnachting en maaltijden. Vroegboekkorting t/m 15 Juni: € 130,00

Waar?

Wajid OSHO Meditatie Centrum
Prins Hendrikplein 1
2518 JA Den Haag

Stilte Retreat | weekend