Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

02jul 2022
Permacultuur Introductiedag

Rutger Spoelstra
Den Haag

Nog geen idee van Permacultuur? Rutger Spoelstra helpt je met deze dag op weg. Je leert hoe je kan meewerken met de natuur in plaats van ertegen in.met een mix van theorie, doe-opdrachten en interactie, ook is er veel ruimte voor vragen.

workshop met Rutger Spoelstra

Permacultuur is een ontwerpfilosofie waarmee je een duurzaam leven kunt ontwerpen, het wordt ook wel omschreven als een dans met de natuur. Tijdens deze dag maak je kennis met permacultuur. Het is een brede introductie, maar ook praktisch toepasbaar. Je ontwikkelt basiskennis en ecologisch inzicht waarmee je permacultuur toe kan passen in je eigen tuin en je eigen leven. Je leert hoe je kan meewerken met de natuur in plaats van ertegen in.

Op deze introductiedag is er een grote diversiteit aan lesmethoden. Er is een mix van theorie, doe-opdrachten en interactie, ook is er veel ruimte voor vragen.


Rutger is architect, permacultuurdocent en verbonden aan Stichting Groenkracht.  Hij heeft bijgedragen aan de tot standkoming van (het ontwerp voor) o.a. Eetbaar Park II, PROEFtuin Delft, buurttuin Sri Lankapad, Poptahof en geeft cursussen en workshops op verschillende locaties.

Informatie

02 jul 2022
10.00 - 17.30
65

Waar?

Permacultuurcentrum op Eetbaar Park (Zuiderpark).
Vreeswijkstraat 60
Den Haag

Permacultuur Introductiedag