Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10jun 2022
Stem en Zelfvertrouwen

Marius Engelbrecht Stemexpressie
Den Haag

Hoe kunnen we spreken en zingen zonder ons door onzekerheid of schaamte te laten afremmen? We gaan oefenen via klinken, zingen en spreken. Een bevrijdende dag voor ieder die meer naar buiten wil komen en zijn/haar binnenwereld meer wil laten stralen.

Het is een bekend thema als je gaat zingen of spreken: zenuwen, spanning, jezelf inhouden. Als je dit herkent, weet dat je niet de enige bent. Ik hoor het vaak van mensen, dat ze het spannend vinden om te zingen, in het openbaar te spreken, of bijvoorbeeld om een mening te geven. In stemexpressie hebben we manieren ontwikkeld om hiermee om te gaan, om onze stem te bevrijden en remmingen te laten smelten. Vaak komen die wel in workshops aan bod, maar nu gaan we daar een dag aan wijden. ‘Stem en Zelfvertrouwen’, workshop op 5 maart.

Hoe kunnen we spreken en zingen zonder ons door onzekerheid of schaamte te laten afremmen? Eén tip kan ik je nu al geven: de onzekerheid en schaamte hoeven niet weg. Als je je schaamt is dat een teken dat er iets geraakt is dat er toe doet. Dus neem je schaamte mee, neem je onzekerheid mee. Het zijn gevoelige kanten van jou die net zo goed hun verhaal mogen vertellen. En die hoorbaar mogen zijn – waarom niet? Dan wordt wat je zegt of zingt echter, bezielder. Daar gaan we in deze workshop mee oefenen. We doen dat via klinken, zingen, jabber en spreken. Een bevrijdende dag voor iedereen die meer naar buiten wil komen en zijn/haar binnenwereld meer wil laten stralen.

Informatie

10 jun 2022
11.00 - 17.00
120,00 Dit is inclusief koffie/thee en versnaperingen. Exclusief lunch

Waar?

Marius Engelbrecht Stemexpressie
Westeinde 175k
2512 GX Den Haag

Contact

Stem en Zelfvertrouwen