Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01okt 2022
JAARTRAINING Sjamanisme & Systemisch Werk

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Scheveningen - Den Haag

Een prachtige, diepgaande, gegronde, magische en héél persoonlijke ontdekkingsreis die voor de rest van je leven mee gaat. Afgestemd op jou. It will be Magic!

Een alomvattende jaartraining / ervaring waar sjamanistische rituelen en ceremonies in combinatie met systemisch werk, energetisch werk en gewoon oldschool denk- & voelwerk in elkaar overlopen, elkaar afwisselen en aanvullen.

Een heilig proces is. Helemaal van en voor jou. Om de diepere lagen in jezelf te ontmoeten. Het donker. Het licht. En alle tinten er tussenin. Om lagen af te pellen. En heel dicht bij jouw ware kern, jouw ware Aard(e) en essentie te komen, zodat je dit steeds meer en meer kunt Leven. Dat is precies wat deze wereld, deze tijd, nodig heeft: Jou. In je volle Aanwezigheid. Vrij van dat wat jou niet meer dient. Je helemaal herinnerend wie jij in essentie Bent! Voorbij eventuele maskers, voorbij de angsten, voorbij of juist door eventuele trauma’s heen. Zakken tot je diepste Zijn. Jouw eigen (kracht-) bron.

Voel je een ‘ja’ in je hart, in je ziel? Laat het mij op tijd weten. Ik werk in dit persoonlijke traject met maximaal 4 deelnemers, zodat er echt voldoende ruimte, tijd en aandacht is voor iedereen. Aanmelden kan via: welkomnannanicole / 55150428 of stuur mij een berichtje.

Kennen wij elkaar nog niet persoonlijk? En wil je eerst kennismaken met mij en mijn manier van werken, dan kan dat. Dan maken we een afspraak voor een individuele sessie . Mocht je besluiten daarna deze training te volgen, dan is deze sessie van mij

Ik zie je heel graag! Op alle lagen van het Zijn. Van ziel tot ziel.

Informatie

01 okt 2022 | 29 okt - 10 dec - 14 jan - 18 feb - 18 mrt - 15 april
10.00 - 19.00
1.777,0 incl.
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Koek & Hopi
Keizerstraat 40B
2584 BK Scheveningen - Den Haag

JAARTRAINING Sjamanisme & Systemisch Werk