Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

09jul 2022
Cursus Reiki 1

Praktijk Ki
Den Haag

Volg de cursus Reiki 1 en leer hoe je jezelf kunt genezen en hoe je het herstellend vermogen van jouw lichaam kunt activeren. Maak gebruik van universele levensenergie voor je dagelijks leven.

Tijdens de cursusdag leer ik jou de basiskennis van Reiki. Dit houdt in: we gaan in 1 dag aan de slag zodat je alles kunt leren wat je nodig hebt. Ik vertel je wat Reiki is, wat je ermee kunt, hoe je het toepast op jezelf en op een ander. Deze cursusdag ondersteun ik met visualisatie- en meditatieoefeningen. Tussendoor is er genoeg ruimte voor al je vragen en lunchen we samen. Na deze dag ben je in staat om Reiki toe te passen. Aan het einde van deze cursusdag, ontvang je van mij jouw certificaat.

Vaak is het zo dat je vol vragen zit wanneer je Reiki al een tijdje aan het toepassen bent. Omdat je in één week misschien niet alles hebt kunnen uitproberen wat je zou willen, kies ik ervoor om iedere cursist 2 gratis telefonische consults aan te bieden na deze cursus. Op deze manier heb jij voldoende tijd om Reiki 1 eigen te maken en om te uit te zoeken wat bij jou past. Soms willen cursisten vooral even sparren over een situatie die ze zijn tegengekomen, of over dat ze niet goed weten wat ze met een bepaalde situatie aan moeten. Het komt ook voor dat cursisten bepaalde gedachten en emoties en onzekerheden ervaren (“Kan ik dit wel? Ik voel niets, dus ik doe iets niet goed!”). Dat is geheel normaal! Daarom kun je ook met dit soort vragen gebruikmaken van een consult.

Informatie

09 jul 2022 | Op de website zie je de beschikbaarheid per dag
09.30 - 15.00
180,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 3 deelnemers.

Waar?

Vleugels
Elandstraat 77a
Den Haag

Contact

Cursus Reiki 1