Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29nov 2021
Rust en balans in je gezin

Levensecht
Leidschendam

Ervaar jij onrust in je gezin? En blijft het patroon zich herhalen, wat je ook doet? Of zit je kind niet lekker in zijn vel en kun je de vinger er niet op leggen wat er aan de hand is? Dan is deze workshop met familieopstellingen iets voor jou.

Ervaar jij onrust in je gezin? En blijft het patroon zich herhalen, wat je ook doet? Of zit je kind niet lekker in zijn vel en kun je de vinger er niet op leggen wat er aan de hand is? Misschien heb je al verschillende dingen geprobeerd, maar lukt het niet om het te veranderen? Dan is deze workshop met familieopstellingen iets voor jou.

Een familieopstelling geeft op een diepere laag inzicht en duidelijkheid. De opstelling maakt zichtbaar wat er in de onderstroom leeft. Het helpt verbindingen of verstrikkingen in je gezin onder ogen te zien, waardoor je weer meer vanuit je eigen kracht je eigen plek kunt innemen in het hier en nu. Een familieopstelling wordt vaak als heel helend ervaren.

Hoe werkt het?

Je kunt deze dag meedoen als vraagsteller, dan doen we een opstelling over jouw gezin. Daarnaast ben je deelnemer in de opstelling van anderen. Je kunt ook meedoen als representant, dan ben je alleen deelnemer in de opstellingen van anderen. Ook representeren is een waardevolle ervaring, waarbij je gegarandeerd met nieuwe inzichten naar huis gaat. Er is ruimte voor 4 á 5 opstellingen. Daarnaast doet iedereen mee met een bijzondere oefening. Voor ouders van kinderen van 0-18 jaar.

Wat levert het je op?

+ verdiepende inzichten over de dynamiek in jouw/jullie gezin

+ verbetering in de situatie met jouw gezin

+ heling op jouw eigen thema’s

Leontien geeft deze workshop samen met Patricia van Schoonhoven (ikgroei). Ook Patricia is een ervaren opsteller.

Informatie

29 nov 2021
9.30 - 16.30
125,00 Representeren: 45 euro. Ouders die samen deelnemen met opstelling: 200 euro.
Minimaal 7 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Levensecht
Vlietweg 14
Leidschendam

Contact

Rust en balans in je gezin