Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

18sep 2021
Biodanza op het Zuiderstrand van Scheveningen

Biodanza 4 happiness
Den Haag

We dansen ons vrij en blij op het strand in verwondering over de pracht en intensiteit van de natuur. Heerlijk met onze blote voeten op het zand, onze haren in de lucht, de zon op onze huid en de frisse zeelucht in de lucht.

Biodanza is een dansvorm om uit je hoofd (het denken) in je lijf/ in je hart te komen. Deze dans heeft geen vaste pasjes, zodat je vanuit je gevoel en vertrouwen in je lijf, kunt bewegen.

Het is een dansvorm waarin we in contact komen met onszelf en met anderen en het leven. Er zijn dansen solo, in 2/ in 4/ met heel de groep.

Nabijheid, gevoelens van verbondenheid,van eenheid,  echt contact maken, zijn peilers van de biodanza. En de mate van nabijheid zijn je eigen grenzen, je kunt ook altijd even aan de kant gaan zitten als bepaalde dansen/ oefeningen (nog) niet goed voelen voor je.

Op het strand dansen we met onze blote voeten in het zand en de haren in de wind, temidden van de pracht en intensiteit van de natuur, van het universum.

Eerstvolgende workshop is zaterdag 24 juli, uiteraard telkens afhankelijk van het weer. Data in augustus en september komen later, zie ook mijn website tzt.

De begintijd is later als het in de avond nog warm is. Na aanmelding voeg ik je toe in een speciaal voor die avond gecreerde appgroep, waarin je alle info gaat  ontvangen.

Aanmelden dmv app/ sms op 46242136. Bij vragen etc kun je me bellen.

Betaald parkeren  aan het einde van de Houtrustweg.

Gratis parkeren begin van de Houtrustweg en ook op de Laan van Poot (is 20 minuten lopen naar de strandopgang.

Informatie

18 sep 2021 | wekelijkse lessen en regelmatig op zaterdag afhankelijk van het weer
17.30 - 19.30
15,00

Waar?

100 meter voorbij Strandpaviljoen La Cantina
Zuiderstrand 1 strandopgang einde Houtrustweg
2586XA Den Haag

Contact

Biodanza op het Zuiderstrand van Scheveningen